Ακρίτα εναντίον δημοσιογράφου για το σποτ Λούλη: «Η μεγαλύτερη ανοησία εκτοξεύθηκε από την κυρία αυτή»

«Ταλαίπωρη, ζήτα βοήθεια»: Χαμός στο Facebook μετά τον διάλογο στο inbox που δημοσιοποίησε η Έλενα Ακρίτα (Pic)

Απάντηση στην απάντηση του πολιτευτή.

Την απάντησή της στον αντιπρόεδρο του συνασπισμού Εθνική Δημιουργία και πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλο Κρανιδιώτη, έδωσε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, μέσω ανάρτησής της στο Facebook, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε από τον δικηγόρο και πολιτευτή σε tweet του το οποίο ανέφερε:

«Η νεομπολσεβίκα θείτσα και συνταγματολόγος από τα Lidl, μας βάζει κουίζ. Δεν την παρομοίασα με την Χατσεπσούτ, ήταν μικρή, με την θεία της αλλά δεν πειράζει. Η Χατσεπσούτ ουδέποτε είπε τοξικές μπούρδες με ύφος Μαντάμ Σουσού. Βρείτε τις διαφορές»:

Αφορμή υπήρξαν τα σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος και συγγραφέας για την εμφάνιση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Η Έλενα Ακρίτα ανέβασε ένα screenshot από το μήνυμα που έστειλε στον Φαήλο Κρανιδιώτη, στο οποίο του έδειχνε μία φωτογραφία της με αντίστοιχο κόκκινο φόρεμα γράφοντάς του «Φιλάκια, στα μαγουλάκια. Η θείτσα σας», με τον πολιτευτή να της απαντάει «Ταλαίπωρη. Ζήτα βοήθεια».

«Βοηθειααααα ο Φαήλος. Θα τους γλεντάω μέχρι να τους σπάσω τα νεύρα ??? Πατήστε πανω στη φωτό για να δείτε ολόκληρο το διάλογο.»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.