Ακρίτα εναντίον δημοσιογράφου για το σποτ Λούλη: «Η μεγαλύτερη ανοησία εκτοξεύθηκε από την κυρία αυτή»

«Ταλαίπωρη, ζήτα βοήθεια»: Χαμός στο Facebook μετά τον διάλογο στο inbox που δημοσιοποίησε η Έλενα Ακρίτα (Pic)

Απάντηση στην απάντηση του πολιτευτή.

Την απάντησή της στον αντιπρόεδρο του συνασπισμού Εθνική Δημιουργία και πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλο Κρανιδιώτη, έδωσε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, μέσω ανάρτησής της στο Facebook, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε από τον δικηγόρο και πολιτευτή σε tweet του το οποίο ανέφερε:

«Η νεομπολσεβίκα θείτσα και συνταγματολόγος από τα Lidl, μας βάζει κουίζ. Δεν την παρομοίασα με την Χατσεπσούτ, ήταν μικρή, με την θεία της αλλά δεν πειράζει. Η Χατσεπσούτ ουδέποτε είπε τοξικές μπούρδες με ύφος Μαντάμ Σουσού. Βρείτε τις διαφορές»:

Αφορμή υπήρξαν τα σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος και συγγραφέας για την εμφάνιση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Η Έλενα Ακρίτα ανέβασε ένα screenshot από το μήνυμα που έστειλε στον Φαήλο Κρανιδιώτη, στο οποίο του έδειχνε μία φωτογραφία της με αντίστοιχο κόκκινο φόρεμα γράφοντάς του «Φιλάκια, στα μαγουλάκια. Η θείτσα σας», με τον πολιτευτή να της απαντάει «Ταλαίπωρη. Ζήτα βοήθεια».

«Βοηθειααααα ο Φαήλος. Θα τους γλεντάω μέχρι να τους σπάσω τα νεύρα 👠👠👠 Πατήστε πανω στη φωτό για να δείτε ολόκληρο το διάλογο.»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.