Τζούλια Αλεξανδράτου | Το νέο της βίvτεο μόλις κυκλοφόρησε (Vid)

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη – Θα γίνω η σκλάβα του παιδιού μου»

Tι δήλωσε για την αλλαγή στη ζωή της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και περνάει μετά από αρκετό καιρό την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, έχοντας αποφασίσει αυτό το παιδί να είναι η πρώτη της προτεραιότητα, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα γίνει η σκλάβα του.

Μιλώντας αποκλειστικά στο glance.gr το μοντέλο, τραγουδίστρια και πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών της ερωτικής βιομηχανίας, αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη εγκυμοσύνη της αλλά οι τρίτη. Οι άλλες δύο διακόπηκαν με δική της επιλογή.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν γύρω στα 20 μου χρόνια με ένα σύντροφο που είχα σχέση τότε, η δεύτερη με τον πρώην σύζυγο μου και η τρίτη τώρα. Ήταν δίκη μου επιλογή να μη συνεχίσω τη κύηση, λόγω του ότι δεν ένιωθα έτοιμη για ένα παιδί ώστε να προχωρήσω την εγκυμοσύνη. Γενικά “πιάνω” εύκολα. Είμαι συνηθισμένη δηλαδή. Αυτή τη φορά ήταν κάτι που και έτοιμη ένιωθα και το ήθελα πολύ χρονικά, αλλά το άφησα στον Θεό το ποτέ θα συμβεί χρονικά, δε “προσπαθούσα” δηλαδή για παιδί. “Trust Gods timing He knows”. Αλλάζει όλη σου η ζωή.

Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του! Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα. I have no emotions. Νομίζω είναι το αγγλικό γενετικό που έχω πάρει. Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το “μητρικό ένστικτο”, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία. Ούτε είμαι συναισθηματική σαν άνθρωπος γενικά. Οπότε τα βλέπω λίγο πιο ψυχρά και λογικά όλα. Λειτουργούν όλα λίγο σαν “bussines” στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι είμαι στη τέλεια ηλικία για έναν τέτοιο ερχομό. Νωρίτερα δε νομίζω να αισθανόμουν το ίδιο έτοιμη για κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.