Αρετουσάριστη, με μαγιό: Η χυμώδης Σίσσυ Χρηστίδου δείχνει το κορμί της και κλείνει στόματα (Pics)

Αρετουσάριστη, με μαγιό: Η χυμώδης Σίσσυ Χρηστίδου δείχνει το κορμί της και κλείνει στόματα (Pics)

Σίσσυ τι είναι αυτά που τους κάνεις...

Τις μπαταρίες της γεμίζει η Σίσσυ Χρηστίδου λίγες εβδομάδες πριν μπει ξανά σε διαδικασία ψυχαγωγίας κι ενημέρωσης στη ζώνη 10-1 του Σαββατοκύριακου στο MEGA. Η παρουσιάστρια κάνει διακοπές με τους δύο γιους της το φετινό καλοκαίρι και μετά το Πήλιο, όπου βρέθηκαν στις αρχές του Ιουλίου, σειρά πήρε η Σαμοθράκη, ένα νησί που αποτελεί φοιτητικό προορισμό κατά βάση, αλλά και για πιο εναλλακτικούς.

Σίγουρα δε θα φανταζόμασταν τη Σίσσυ να το ζει τόσο περιπετειωδώς, μιας και η Σαμοθράκη φημίζεται για τους ποταμούς και τις λίμνες της, για τα ξέφωτα της και όχι για τις εύκολα προσβάσιμες παραλίες.

Στις αναρτήσεις της στο Instagram εδώ και μερικές ημέρες κυριαρχεί αυτό το νησί του Βορείου Αιγαίου, με την παρουσιάστρια να απολαμβάνει αυτή την απλότητα που έχει το νησί, με τα στόρι της από καφενεδάκια και μεζεδοπωλεία να δίνουν και να παίρνουν.

Δε γίνεται όμως να μην ξεχωρίσει κάποιος την ανάρτηση της από μια παραλία του νησιού, όπου η Σίσσυ Χρηστίδου κάθεται σε έναν βράχο μες στη θάλασσα και ποζάρει χαμογελαστή. Αυτή η νέα, αρετουσάριστη φωτογραφία, δίνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από την ούτως ή άλλως πανέμορφη παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.