Κόβει την ανάσα στα 55 της: Η Κατερίνα Λέχου μόλις ανέβασε τη φωτό που στέλνει στο ταμείο… ανεργίας τις instagrammers (Pic)

Κόβει την ανάσα στα 55 της: Η Κατερίνα Λέχου μόλις ανέβασε τη φωτό που στέλνει στο ταμείο… ανεργίας τις instagrammers (Pic)

Έμειναν όλες με ανοιχτό το στόμα

Αν μπορούσε κάποιος να βάλει μια φωτογραφία Ελληνίδας ηθοποιού δίπλα στη λέξη «αξιοπρέπεια» στο λεξικό, η Κατερίνα Λέχου θα είχε πολλές πιθανότητες να μπει παμψηφεί. Στα 55 της είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, είτε τη δεις στην τηλεόραση, είτε σε φωτογραφία, είτε την δεις από κοντά. Και με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, βάζει κάτω όλες τις influencers, όλες τις διάσημες και δεν τους αφήνει περιθώριο παρά να την αποθεώσουν.

Τα καλοκαίρια, η Κατερίνα Λέχου επιλέγει πιο απομονωμένους προορισμούς, όπου πηγαίνει με τον σύζυγό της και τον σκύλο τους. Εκείνος συνηθίζει να την φωτογραφίζει και σε μια από τις λήψεις που ανέβηκαν στο Instagram, η ηθοποιός ετοιμάζεται να βουτήξει στη θάλασσα, με τα κύματα να υποδεικνύον πως φυσάει και πως είναι αρκετά κρύα.

Η ίδια η Λέχου γράφει «όσο πιο άγρια τόσο πιο αληθινή» και προχωράει, έχοντας γυρισμένη πλάτη στο φακό. Θεόρατη, σαγηνευτικότατη, εντυπωσιακή με μη κραυγαλέο τρόπο. Διακριτικά υπέροχη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.