«Μόλις τελειώσουν τα λεφτά θα σε παρατήσει»: Αισχρά σχόλια για την Παναγιώταρου προς τον Στάθη Σχίζα

«Μόλις τελειώσουν τα λεφτά θα σε παρατήσει»: Αισχρά σχόλια για την Παναγιώταρου προς τον Στάθη Σχίζα

Ο Στάθης Σχίζας έδωσε τις δικές του απαντήσεις στην κακεντρέχεια

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας κέρδισαν πολλά από την παρουσία του δεύτερου στο Survivor και τη νίκη του, ενώ και η σύγκριση με το ζεύγος Σοϊλέδη-Αντωνά τους έδωσε έξτρα boost για να αγαπηθούν περισσότερο από το κοινό. Από το τέλος του ριάλιτι και μέχρι σήμερα, το ζευγάρι κάνει διακοπές σε κάποια αρκετά πολυτελή ξενοδοχεία και αυτό προκάλεσε σε μια πρόσφατη ανάρτηση της Αλεξάνδρας, ορυμαγδό σχολίων γύρω από τη χλιδή που προβάλλουν.

Αρκετοί υποστήριξαν χυδαία πως η Παναγιώταρου θα τον παρατήσει τον Σχίζα μόλις του τελειώσουν τα λεφτά του Survivor, αγνοώντας προφανώς πως, όπως συνέβη και με τον Κατσούλη, δεν τα έχει πάρει και θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να τα πάρει. Άλλοι σχολίασαν το ότι δεν βρίσκεται σε καμία από τις αναρτήσεις μαζί η κόρη του και αναφέρθηκαν υποτιμητικά προς τη συμπεριφορά του ως γονιός.

«Μόλις τελειώσουν τα λεφτά, θα σε παρατήσει», έγραψε ένας χρήστης και αυτό ήταν από τα πιο light σχόλια. Δείτε τη σχετική ανάρτηση.

Ο Στάθης Σχίζας δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητα τα τόσα πολλά σχόλια και έκανε κάποια σχετικά stories όπου ξεκαθάριζε πως δεν έχει πάρει ακόμα τα λεφτά του Survivor, ότι αυτές οι αναρτήσεις από πολυτελή ξενοδοχεία είναι στο πλαίσιο συνεργασιών και χορηγιών, τόνισε πως και ο ίδιος και η Παναγιώταρου έχουν εισόδημα δικό τους από επιχειρηματικές δράσεις και δε χρειάζονται το Survivor, ενώ τέλος άφησε να εννοηθεί πως δεν έχει το παιδί του μαζί του, γιατί είναι με τη μαμά του, με την οποία η Παναγιώταρου είχε μια δημόσια κόντρα πριν λίγους μήνες. Γι΄αυτό δε βρέθηκε και στον τελικό του Survivor.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.