«Στα μαχαίρια» το πρώην ζευγάρι του Big Brother | H Σοφία Δανέζη «τελειώνει» τον Κεχαγιά με μια ατάκα (Vid)

«Στα μαχαίρια» το πρώην ζευγάρι του Big Brother | H Σοφία Δανέζη «τελειώνει» τον Κεχαγιά με μια ατάκα (Vid)

Πέρασε καιρός...

Mία από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες που πέρασαν ποτέ από ριάλιτι εγκλεισμού είναι η Σoφία Δανέζη. Η πρώην παίκτρια του Big Brother του ΣΚΑΪ έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη, μιλώντας εκτός των άλλων και για τον τηλεοπτικό της «παρτενέρ» Δημήτρη Κεχαγιά.

Απαντώντας αν θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι η ξανθιά τραγουδίστρια δήλωσε: «Δε θα ξαναπήγαινα ποτέ (στο Big Brother). Μια φορά πρέπει να το ζήσεις, δεν έχει δεύτερη. Αν μπορείς και να το αποφύγεις, ακόμα καλύτερα. Μετά από αυτή την εμπειρία, τα ριάλιτι τέτοιου είδους θεωρώ ότι είναι επικίνδυνα γιατί αλλοιώνουν το χαρακτήρα και πλάθουν, όπως θέλουν την προσωπικότητα του άλλου».

Για τον Δημήτρη Κεχαγιά, με τον οποίο όσο βρισκόντουσαν στο σπίτι του Big Brother είχε αναπτυχθεί μία ξεχψωριστή τρυφερή σχέση, η Σοφία ήταν αποστομωτική: «Δεν μετανιώνω που στήριζα τον Δημήτρη μέσα στο ριάλιτι, όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι -κι εκτός παιχνιδιού καταλαβαίνεις την προσωπικότητα κάποιου- δεν θα τον έκανα ούτε παρέα. Κι όχι μόνο αυτόν αλλά κι άλλους, με τους οποίους δεν έχω πλέον επαφή έτσι κι αλλιώς.»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.