Χωρίζουν Shakira - Pique: Την απάτησε, έφυγε απ' το σπίτι και... άρχισε τα πάρτυ με άλλες γυναίκες

Gerard Piqué: Το βίντεο με τα δημόσια φιλιά με την 23χρονη νέα του σχέση που έκαναν έξαλλη τη Shakira – «Έσπασε τη συμφωνία» (Vid)

Ο Gerard αποδείχτηκε ασυγκράτητος στις δημόσιες περιπτύξεις του.

Μια ζωή ατίθασος, μια ζωή παρορμητικός. Αυτός ήταν και είναι ο Gerard Piqué και η Shakira θα έπρεπε να ξέρει τι «αγοράζει». Όταν δηλαδή μετά από 11 χρόνια σχέσης δεν την παντρεύεται γιατί θέλει λέει «να είναι για πάντα το κοριτσάκι του», αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Piqué είναι γεννημένος μπάτσελορ και δεν είχε σκοπό να μπει ποτέ σε μονογαμικές καταστάσεις. Το απέδειξε, άλλωστε, με τις απιστίες του που οδήγησαν στον χωρισμό.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, εκθέτει τη Shakira, τη μητέρα των δύο παιδιών του, με τις ενέργειές του. Το Σάββατο βρέθηκε σε ένα μουσικό φεστιβάλ στην Καταλονία μαζί με τη νέα του σύντροφο, την Clara Chia Marti, μια 23χρονη που δουλεύει στην εταιρεία του την KOSMOS και ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε το δίκτυο Socialite, ο Piqué και η Marti αγκαλιάζονται και φιλιούνται με πάθος, κάτι που εν γένει δεν είναι επιλήψιμο. Όταν όμως φέρεται ο Piqué να έχει κάνει μια συμφωνία με την Shakira να παραμείνει πολύ διακριτικός και προσεκτικός για έναν χρόνο από το διαζύγιό τους, ώστε να προστατευτούν οι δύο γιοι τους, τότε υπάρχει πρόβλημα. Γι’ αυτό και η Shakira παρουσιάζεται δικαιολογημένα έξαλλη με τον πρώην σύντροφό της.

Ο Piqué, πάντως, έβαλε ανθρώπους να διαχειριστούν το προφίλ της νέας του συντρόφου και αν μπει κανείς στο προφίλ της στο Instagram, θα το δει κλειστό, για να μη βρουν εύκολα φωτογραφίες της, ιδίως αν υπάρχει εκεί και ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.