Ντέμη Γεωργίου | 2 χρόνια μετά το Masterchef μας παρουσιάζει τη νέα της σύντροφο - Δείτε τις μαζί (Pics)

Ντέμη Γεωργίου | 2 χρόνια μετά το Masterchef μας παρουσιάζει τη νέα της σύντροφο – Δείτε τις μαζί (Pics)

Η vegan σεφ που γνωρίσαμε στο 4ο MasterChef έχει προχωρήσει στη ζωή της μετά το επεισοδιακό διαζύγιό της.

Η Ντέμη Γεωργίου εμφανίστηκε στο 4ο MasterChef πριν από 2 χρόνια και μίλησε για τον βιγκανισμό που ακολουθεί ως σεφ στο μαγαζί που έχει, αλλά μίλησε ανοιχτά και για τη σεξουαλικότητα της, συστήνοντας στο τηλεοπτικό κοινό την τότε σύντροφό της, την Άλκηστη. Οι δυο τους είχαν μάλιστα ανοίξει μαζί το εστιατόριο.

Δύο χρόνια μετά η σχέση τους είναι μόνο συνεργατική, μιας και η Άλκηστη αποφάσισε να πάει στο Λονδίνο για να διεκδικήσει άλλα πράγματα. Η Ντέμη Γεωργίου είχε δηλώσει γι΄αυτή την αποχώρηση πριν ένα χρόνο ότι δε μπορούσε να σταθεί εμπόδιο, αλλά είχε ενοχληθεί έντονα με την στάση της πρώην συντρόφου της.

«Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη. Το δουλεύω με ψυχοθεραπεία… ένα σάκο του μποξ… Έχω κι εγώ συναισθήματα. Τι να κάνω;», είχε πει χαρακτηριστικά.

Έχοντας περάσει στο παρελθόν για 6 χρόνια μια κακοποιητική σχέση, η Ντέμη Γεωργίου χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να βρεθεί συντροφικά με μια άλλη γυναίκα, αλλά φαίνεται πως έχει μια νέα σχέση, κρίνοντας από τις αναρτήσεις της στο Facebook, όπου ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τη νέα της σύντροφο.

Δείτε τις στις λήψεις που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.