H plus size Λίζα απ΄τους «Λατρεμένους μου Γείτονες» μας δείχνει το νέο της κορμί με μαγιό (Pics)

Σμαράγδα Καλημούκου | Η «Λίζα» απο τους «Λατρεμένους μου γείτονες» δείχνει με μαγιό τις καμπύλες της δίχως ίχνος ρετούς (Pics)

Η Σμαράγδα είναι στα καλύτερά της.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η Σμαράγδα Καλημούκου έχει επιστρέψει, όχι στην υποκριτική που άφησε, αλλά στα τηλεοπτικά, έστω και μέσα από κάποιες συνεντεύξεις που δίνει κατά καιρούς, κυρίως σε πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Σμαράγδα μας συστήθηκε μέσα από το «So You Think You Can Dance?» και μετά έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες», αλλά από τότε έχουν περάσει κοντά 14 χρόνια και είναι ένας άλλος άνθρωπος.

Όχι μόνο γιατί είναι μια ώριμη γυναίκα, αλλά και γιατί σωματικά έχει διαφοροποιηθεί. Η ίδια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της πήρε αρκετά κιλά, αυτό που είδε της άρεσε, της φανέρωσε έναν εαυτό που δεν τον είχε φανταστεί και από τότε είναι χαρούμενη και χρησιμοποιεί την εικόνα της για να περάσει το δικό της μήνυμα.

Απασχολείται εξάλλου με τη μόδα, έχει κυκλοφορήσει δικές της κολεξιόν με μαγιό και εσώρουχα και ρούχα, για γυναίκες στα δικά της κυβικά, οπότε, θέλοντας και μη, έχει γίνει πρότυπο για πολλές. Κι όταν τη βλέπεις να χαμογελάει και να ζει τόσο χαρούμενη τη ζωή της, όπως φαίνεται στις αναρτήσεις της, δεν έχεις παρά να χαρείς μαζί της.

Άλλωστε, η Σμαράγδα Καλημούκου δεν επιχειρεί να τελειοποιήσει κάτι. Όλες της οι αναρτήσεις είναι χωρίς ρετούς, με όλη την αλήθεια που έχουν οι καμπύλες της…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.