Οι φωτογραφίες που «πρόδωσαν» τον άπιστο Pique | Έγκυος η νέα του σύντροφος; (Pics)

Οι φωτογραφίες που «πρόδωσαν» τον άπιστο Pique | Έγκυος η νέα του σύντροφος; (Pics)

Φαίνεται πως υπήρχε άλλος λόγος που ο Piqué δε μπόρεσε να συνεχίσει το κρυφτούλι του άπιστου με τη Shakira.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από το διαζύγιο που ανακοίνωσαν η Shakira με τον Gerard Piqué και ο Καταλανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει απασχολήσει τα μίντια σε αυτό το διάστημα τόσες φορές όσες δεν έχει απασχολήσει ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια.

Δεν ήταν μόνο το διαζύγιό του με την 45χρονη Κολομβιανή star μετά από 12 χρόνια γάμου. Ήταν κι ότι είχε ήδη προχωρήσει στην ερωτική του ζωή. Ούτως ή άλλως φαίνεται πως δεν ήταν πολύ πιστός στη Shakira, αλλά με την Clara Chia Marti δεν υπάρχει απλά μια απιστία ή ένα βράδυ. Οι δυο τους έχουν σχέση, εκδηλώνουν παντού τον έρωτά τους και παρότι ο Piqué έχει το physique του αθεράπευτου εργένη, ίσως υπάρχει λόγος που πάει για σχέση με την Marti.

Μετά τα φιλιά και τις αγκαλιές τους σε φεστιβάλ στην Καταλονία, μια νέα τους κοινή εμφάνιση, πυροδότησε φήμες για εγκυμοσύνη. Η 23χρονη Clara φοράει ένα εφαρμοστό φόρεμα που αφήνει ένα ίχνος κοιλίτσας να φανεί και η ερμηνεία που δόθηκε από το «Hola!» που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, είναι πως η Clara είναι στους πρώτους της μήνες.

Το ίδιο είπαν και στην εκπομπή «El gordo y la flaca».

«Μπορείς να δεις μια μικρή κοιλιά να διακρίνεται. Αυτή η γυναίκα είναι αδύνατη και μπορείς να δεις την κοιλιά της. Ειλικρινά, μπορώ να δω την κοιλιά της. Η Κλαρίτα μοιάζει σαν να έχει κοιλιά. Θα μπορούσε ένα μωρό να είναι καθ’ οδόν;».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.