Επέστρεψε στα social 1 χρόνο μετά: Η Κυριακή Κατσογρεσάκη της «Φάρμας» έκανε και πάλι το θαύμα της (Pics)

Επέστρεψε στα social 1 χρόνο μετά: Η Κυριακή Κατσογρεσάκη της «Φάρμας» έκανε και πάλι το θαύμα της (Pics)

Στα καλύτερά της.

Ήταν από εκείνες τις παίκτριες των ελληνικών ριάλιτι που τη βλέπει μία φορά κανείς και δεν την βγάζει από το μυαλό του ούτε με… λοβοτομή. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά το γεγονός πως δεν αναδείχτηκε νικήτρια του παιχνιδιού το αντρικό, ειδικά, κοινό δεν την ξεχνά ακόμα και τώρα- και πώς θα μπορούσε, άλλωστε, όταν κατά την παραμονή της στην Φάρμα έγραψε ιστορία;

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Κυριακή Κατσογρεσάκη. Η πανέμορφη μελαχρινή έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, ενώ νωρίτερα είχε πάρει μέρος και στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ.

Το κορίτσι από την Κρήτη, όπου και σπούδασε φιλοσοφία, λίγο καιρό μετά το τέλος της Φάρμας… εξαφανίστηκε από τα social media, καθώς για έναν ολόκληρο χρόνο σχεδόν δεν πόσταρε ούτε μία φωτογραφία και δεν είδαμε ούτε ένα στόρι της.

Ωστόσο, η εκθαμβωτική Κυριακή έκανε comeback στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες, γνωστοποιώντας πως πλέον είναι κάτοχος διπλώματος πιλότου, μιας και αυτό ήταν το όνειρό της από την περίοδο που ήταν ακόμα αεροσυνοδός.

Τα συγχαρητήρια για το επίτευγμά της έδιναν και έπαιρναν στα σχόλια, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να την αποθεώσουν για την αψεγάδιαστη, πραγματικά σιλουέτα της.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες και θα καταλάβετε το γιατί οι καρδούλες έπεσαν βροχή:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.