Έκανε πλαστική, έγινε μαμά, παράτησε τα social: Η Ευαγγελία του GNTM 12 χρόνια μετά μοιάζει άλλος άνθρωπος (Pics)

Έκανε πλαστική, έγινε μαμά, παράτησε τα social: Η Ευαγγελία του GNTM 12 χρόνια μετά μοιάζει άλλος άνθρωπος (Pics)

Πόσοι την θυμούνται άραγε;

Αν σκαλίσει κανείς το τηλεοπτικό παρελθόν, θα βρει πολλά πρόσωπα που ξεκίνησαν με προοπτικές, που ήταν πολλά υποσχόμενα και η πορεία των πραγμάτων ήταν τέτοια, που χάθηκε η ευκαιρία να αναδειχθούν περισσότερο. Η Ευαγγελία Κουταλίδου είναι μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις, αλλά αν κρίνουμε από τη ζωή της σήμερα, μάλλον δεν θα την πολυνοιάζει που ήρθαν έτσι για εκείνη οι συνθήκες.

12 χρόνια μετά την εμφάνιση της στο GNTM 2 στον ΑΝΤ1, το 2010, η Ευαγγελία Κουταλίδου έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της, στον άντρα της με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2017, και στην κόρη τους. Αφού δούλεψε για κάποια χρόνια ως μοντέλο, η Ευαγγελία είδε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για την εμφάνιση της, αφού η μύτη της, σύμφωνα με όσα είχε πει, αποτελούσε εμπόδιο. Έτσι, έκανε πλαστική, δούλεψε ως μοντέλο και πλέον ασχολείται με πράγματα εκτός της μόδας.

Στο παρελθόν είχε πει για την πλαστική της:

«Το είχα πάντα στο μυαλό μου. Υπάρχουν πολλά μοντέλα που έχουν κάνει πολλές πλαστικές. Απλά είναι τόσο τέλειες, που δεν τις καταλαβαίνεις. Νιώθω τυχερή, γιατί και με τη μύτη που είχα πριν δούλεψα πολύ και σε κάποιες δουλειές με έπαιρναν μόνο για αυτό το λόγο. Πρόσφατα, βρήκα έναν εξαιρετικό γιατρό και τον εμπιστεύτηκα. Είχα κάνει ραντεβού και με άλλους πλαστικούς στο παρελθόν, αλλά είχα τρομάξει. Το ήξερε μόνο το γραφείο μου, η οικογένειά μου και ο σύντροφός μου.

Το πρόσωπό μου είναι εργαλείο για τη δουλειά μου και βέβαια ήμουν πολύ φοβισμένη. Ήταν τέσσερις ώρες χειρουργείο, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει. Όταν μου έβγαλε το νάρθηκα, σοκαρίστηκα, έβαλα τα κλάματα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μέρα με τη μέρα αλλάζει η μύτη και βλέπω συνέχεια αλλαγές. Είμαι στα τελικά στάδια και μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα».

Φαίνεται πάντως να είναι τόσο αφοσιωμένη στο παιδί της, ώστε δεν έχει καν επαφή με τα social media, με την τελευταία της ανάρτηση να είναι πριν έναν χρόνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evangeliak (@euaggeliak)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.