Παράτησε τη νύχτα, άνοιξε φάρμα με γαϊδουράκια και έγινε φιλόλογος | Η Στέλλα Γεωργιάδου είναι πλέον μια άλλη (Vid)

Παράτησε τη νύχτα, άνοιξε φάρμα με γαϊδουράκια και έγινε φιλόλογος | Η Στέλλα Γεωργιάδου είναι πλέον μια άλλη (Vid)

Εδώ και 8 χρόνια η Στέλλα Γεωργιάδου απολαμβάνει μια πολύ διαφορετική ζωή.

Δεν πρέπει να υπήρξε άνθρωπος στα ’90s που να μην είχε χιλιοτραγουδήσει τους στίχους «Τώρα μου μιλάει, τώρα με φιλάει, τώρα μου λέει πως τρελά με αγαπάει» που έκαναν επιτυχία με τη φωνή της Στέλλας Γεωργιάδου. Κι όχι μόνο όσοι ήταν τότε σε ενήλικη φάση. Κι όχι μόνο σε εκείνη την εποχή. Είναι ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια, ένα κληροδότημα της δεκαετίας αυτής στην ελληνική μουσική των επόμενων ετών.

Η Στέλλα Γεωργιάδου είναι μια τραγουδίστρια που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με την εποχή εκείνη. Όταν, όμως, άλλαξαν τα δεδομένα, δεν έβλεπε τον εαυτό της να χωράει σε όλο αυτό.

Έτσι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με εξαίρεση κάτι σπάνιες live εμφανίσεις σε διάφορα μπαρ, η τραγουδίστρια έχει αφήσει το τραγούδι και έχει βρει νέες ασχολίες. Προσφάτως την είχαμε δει και στο βιντεοκλίπ των One για το τραγούδι της επανένωσης τους, το Billy Bam Bam.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, το οποίο δεν έχει κλείσει αμετάκλητα την πόρτα στο τραγούδι, αλλά πια έχει άλλες προτεραιότητες. Η Στέλλα έχει ανοίξει μια φάρμα με 200 γαϊδουράκια στην Κύπρο με τον σύζυγό της, την έχουν από το 2014, ενώ προσφάτως πήρε πτυχίο στη φιλολογία και θέλει να ασκήσει το επάγγελμα.

Δείτε όσα αποκάλυψε:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.