Έμεινε μισή και δείχνει το νέο της σώμα: Η απίστευτη αλλαγή της Κυριακής του «Power of Love» 4 χρόνια μετά (Pics)

Χώρισε, πέταξε φακούς και φούσκωσε χείλη: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Κυριακής του «Power of Love» 4 χρόνια μετά (Pics)

4 χρόνια μετά το ριάλιτι, έχει αλλάξει πολύ.

Πριν από μια 4ετία τη βλέπαμε στον πρώτο κύκλο του Power of Love στον ΣΚΑΪ, όπου κατέληξε ζευγάρι με τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί. Οι δυο τους παρέμειναν ζευγάρι μέχρι πριν μερικούς μήνες και σε αυτό το διάστημα λειτούργησαν μαζί σε εμπορικό επίπεδο, στις συνεργασίες τους στο Instagram και έκαναν μαζί κι ένα κανάλι στο Youtube. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Η Κυριακή Τσανικίδη έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει κάνει το δικό της brand μόδας, ενώ παράλληλα, μετά τη συμμετοχή της στα σκετσάκια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN πριν δύο σεζόν, επιδιώκει πράγματα και σε τηλεοπτικό επίπεδο.

Προσφάτως, η ίδια είχε κάνει μια ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της κι εκεί είχε εκφράσει το πόσο δύσκολο της είναι να αποδεχτεί αυτή την απώλεια.

Παρόλα αυτά, μετά από δυόμιση μήνες έκανε την ακόλουθη ανάρτηση, όπου εξηγεί πως όσο κι αν φαίνεται χαμογελαστή, μέσα της δεν το έχει ακόμα ξεπεράσει.

Σήμερα, ποζάρει εντελώς διαφορετική εμφανισιακά από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Η Κυριακή είναι πιο ξανθιά από ποτέ, έπαψε να φορά τους μπλε φακούς επαφής με τους οποίους τη βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ προχώρησε και σε μία αισθητική παρέμβαση, φουσκώνοντας αρκετά τα χείλη της.

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.