«Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια»: H εξοργιστική απάντηση του SNIK στον σάλο με το νέο του τραγούδι (Vid)

«Πες συγγνώμη ρε!» | O SΝΙΚ τραμπουκίζει έφηβο που τον έβρισε στον δρόμο – Το viral βίντεο (Vid)

Ποιος να φταίει άραγε...

Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία εβδομάδα που πέρασε δίχως ο SΝΙΚ να απασχολεί με πράξεις και λεγόμενα που σίγουρα δεν ποιούν καμία τιμή προς το πρόσωπό του; Εμείς πάντως όχι.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν τα λεφτά που μόστραρε και η κόντρα με την Ελεονώρα Μελέτη. Πιο πριν, το περιστατικό βίας σε live του στην Κατερίνη. Πιο πριν κάτι άλλο. Τώρα ήρθε και πάλι ένα σκηνικό τσακωμού για να τον κάνει πρώτη είδηση.

Το παράδοξο είναι πως σε αυτή την περίπτωση ίσως και να φταίει λιγότερο από κάθε άλλη φορά.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πλατεία Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα το Σάββατο το βράδυ. Εκεί, ο SΝΙΚ περπατούσε με έναν φίλο του και ένας έφηβος φέρεται να τους απευθύνθηκε με βωμολοχίες. Ενδεχομένως να είναι υποστηρικτής του Light, ποιος ξέρει… Η ουσία είναι πως μόλις τον άκουσαν ο SNIK με τον φίλο του, προσέγγισαν τον νεαρό και τον ρώτησαν ενοχλημένοι γιατί μιλάει έτσι. Εκείνος απάντησε πως το έκανε για πλάκα, για να τον ρωτήσουν «Τι για πλάκα; Για πλάκα μιλάς έτσι ρε;».

Ο τσακωμός έληξε με τους δύο άντρες να απαιτούν συγγνώμη από τον πιτσιρικά, αλλά εκείνος, εμφανώς μαθημένος από όσα ακούει στα τραγούδια τους και όσα του έχει μάθει η τραπ κουλτούρα, απάντησε: «Γιατί να πω συγγνώμη; Δεν θέλω να πω συγγνώμη».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok:

@lises_gr

♬ πρωτότυπος ήχος – Lises.gr

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.