Απίστευτη ατάκα SNIK σε Ηλιάνα: «Γιατί είσαι τέτοιο...»; (Vid)

«Είναι ντροπή!»: Η νέα ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον SNIK μετά το unfollow (Vid)

Μάλλον οι σχέσεις των δυο τους είναι τεταμένες.

Πάνε λίγες μόλις μέρες από τη δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη σχέση της με τον SNIK, η οποία -όπως απέδειξε το unfollow του- ενόχλησε πολύ τον τράπερ.

«Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Πώς γίνεται;», είχε ρωτήσει η Φαίη Σκορδά την Ηλιάνα, με την ίδια να απαντά:

«Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά.

Διέρρευσε και σοκάρει: Αυτό είναι το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού του SNIK (Vid)

Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεώ έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή».

Τώρα, η Ηλιάνα ρωτήθηκε ξανά για τον πρώην αγαπημένο της, αυτή τη φορά όμως αρκέστηκε να πει μόλις δύο κουβέντες, καθιστώντας σαφές πως ουδεμία διάθεση έχει να εξακολουθήσει να ασχολείται με τον SNIK.

Συγκεκριμένα, όταν ρεπόρτερ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» τη ρώτησε για το unfollow του πρώην της, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Δε συζητάμε για τα προηγούμενα όταν είμαστε στα επόμενα. Είναι ντροπή».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.