«Είσαι ένας αμόρφωτος καραγκιόζης»: Άγριο επεισόδιο με Κούγια - Μπιμπίλα στα Δικαστήρια (Vid)

Σφάλμα Μπιμπίλα: Κοινοποίησε εθνικιστικό ποστ της Αφροδίτης Μάνου – Η απάντησή του

Τι ανέφερε η ανάρτηση της τραγουδίστριας.

Θύελλα αντιδράσεων και αρνητικά σχόλια προκάλεσε η απόφαση του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, να κοινοποιήσει ανάρτηση της τραγουδίστριας Αφροδίτης Μάνου, η οποία ξεκινούσε με στήριξη στον αγώνα των Ιρανών γυναικών και κατέληγε σε εθνικιστικό παραλήρημα ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα.

Οι διαδικτυακοί φίλοι και ακόλουθοι του ηθοποιού, ο οποίος υπήρξε μάρτυρας κατά του Πέτρου Φιλιππίδη στις υποθέσεις βιασμού και αποπειρών του δεύτερου, αντέδρασαν άμεσα στην κοινοποίηση, ειδικότερα στο κλείσιμο του κειμένου της τραγουδίστριας, η οποία στο παρελθόν έχει εκφραστεί ανοιχτά με tweets της ενάντια στην «εισβολή« όπως την χαρακτήριζε των προσφύγων, συμμετέχοντας όπως έλεγε μαζί με την εθνοφυλακή και τον στρατό στην προσπάθεια να αποτρέψουν σε πρόσφυγες και μετανάστες να περάσουν τα σύνορα.

Σφάλμα Μπιμπίλα: Κοινοποίησε εθνικιστικό ποστ της Αφροδίτης Μάνου - Η απάντησή του

Η αρχική κοινοποίηση του ηθοποιού που δέχτηκε επίθεση στα σχόλια ανέφερε τα εξής:

Το πρωί του Σαββάτου ο ηθοποιός απάντησε με νέα ανάρτηση στα εκατοντάδες σχόλια που τον κατηγορούσαν για την επιλογή του αυτή.

«Όποιος συμβάλλει στην μετάδοση του αγώνα του λαού του ΙΡΑΝ, δεξιός η αριστερός, θα με βρίσκει σύμφωνο.Γι αυτό θα ανεβάζω κάθε ποστ που θα πέφτει στην αντίληψη μου, άσχετα με τις διαφωνίες σε άλλα θεματα..Γιατί κάποιοι έχουν έτοιμο τον λίθο για να πετροβολησουν..»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.