«Είμαι στα καλύτερά μου»: Η νέα ζωή της αγνώριστης Τζούλιας Αλεξανδράτου σε βίvτεο-πρόκληση (Vid)

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της (Pics)

Τον έδειξε σε δύο διαφορετικά stories.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Τζούλια Αλεξανδράτου, το ερώτημα όλων ήταν για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού και σύντροφός της, δεδομένου ότι είχε περάσει ένα διάστημα 1-2 ετών στο οποίο δεν είχε γίνει γνωστή κάποια σχέση της μετά το διαζύγιο με τον πρώην άντρα της.

Η ίδια είχε καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται αυτή τη φορά να μοιραστεί λεπτομέρειες για τη ζωή της, για το παιδί, την εγκυμοσύνη και τον άντρα της.

Παρόλα αυτά, σε κάποια stories που ανέβασε χθες, τον έδειξε για πρώτη φορά, έστω κι αν έβαλε στο πρόσωπό του ένα emoji για να μη φαίνεται ποιος είναιι. «1 χρόνο μαμά και μπαμπάς» έγραψε στο σχόλιο και μάλλον αναφέρεται σε κάτι πέραν της εγκυμοσύνης, αφού γι’ αυτήν έμαθε μόλις πριν λίγους μήνες και σίγουρα καμιά δεν κυοφορεί έναν χρόνο.

Λίγο μετά, σε άλλο insta story, είδαμε το χέρι του στην κοιλιά της, με την Τζούλια να αναφέρει για άλλη μια φορά πως όποιος θέλει να δει φωτογραφίες της κοιλιάς της και της ίδιας ως εγκύου, θα πρέπει να πληρώσει στο κανάλι της στο Onlyfans.

Δείτε τον στις λήψεις που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.