Λίγο πριν τα γυρίσματα του MasterChef: Ερωτευμένος ο Πάνος Ιωαννίδης (Vid)

Πάνος Ιωαννίδης | Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με την εντυπωσιακή σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του (Pics)

Μια γυναίκα που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Πατέρας έγινε τον περασμένο Μάιο ο Πάνος Ιωαννίδης, έχοντας καταφέρει όλο το προηγούμενο διάστημα να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της επί 1,5 χρόνο συντρόφου του, Τζο Κουτρουμάνου.

Κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό για τη σχέση του γοητευτικού κριτή του MasterChef, μέχρι που ανακοινώθηκε η γέννηση του γιου τους, με τον Ιωαννίδη να καθιστά σαφές πως δεν επιθυμεί ούτε στο ελάχιστο την προβολή της προσωπικής του ζωής.

Το μόνο που είχε γίνει γνωστό για τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, ήταν πως πρόκειται για γυναίκα που σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση η οποία είναι και πολύ στενή συνεργάτιδά του.

Τώρα, μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους, Πάνος Ιωαννίδης και Τζο Κουτρουμάνου  απαθανατίστηκαν μαζί με το μωρό τους κατά τη διάρκεια κυριακάτικης βόλτας τους στο Θησείο, με τις φωτογραφίες να δημοσιεύονται στο περιοδικό «ΟΚ!». Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει, η Τζο είναι μια ιδιαιτέρως όμορφη μελαχρινή γυναίκα που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη στο πλευρό του γοητευτικού κριτή του MasterChef:

Πάνος Ιωαννίδης | Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με την εντυπωσιακή σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του (Pics) Πάνος Ιωαννίδης | Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με την εντυπωσιακή σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του (Pics)

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Breakfast@Star, ο ίδιος είχε εξηγήσει πως γι’ αυτόν είναι πρωτεύων στόχος να μην εισβάλλει κανείς στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως θα ονομάσουν τον γιο τους Κωνσταντίνο.

«Μακάρι να είναι τυχερός και υγιής αυτό είναι το σημαντικό! Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα και αν δεν γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις ακριβώς. Μου το είχαν εξηγήσει και στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις. Δεν είναι ένα πιάτο, δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα! Όταν πήρα για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά αισθάνθηκα υπέροχα, ολοκληρωμένος θα έλεγα.

Έχω πει και στο παρελθόν πως θέλω να κρατάω την προσωπική μου ζωή έξω από τη δουλειά. Είναι προσωπική. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου, φυσικά, πολύ ευχαρίστως να ξέρει όλος ο κόσμος τι κάνω.

Το προσωπικό όμως είναι προσωπικό και έχω επιλέξει πολύ συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στο MasterChef και την τηλεόραση ότι δεν θέλω πολλά πράγματα να τα βγάζω προς τα έξω. Μόνο στους πολύ κοντινούς μας είχαμε γνωστοποιήσει τα πάντα. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί με τη σύντροφο μου και έχουμε αποφασίσει να πούμε το μωράκι μας Κωνσταντίνο».

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αναφερθεί μια και μόνο φορά στο παρελθόν στη σύντροφό του, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο στο Breakfast@Star. Τότε ήταν η Νάνσυ Παραδεισάνου που είχε αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες, όπως ότι η συγκεκριμένη κυρία σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση, αλλά και το ότι συζούν με τον Πάνο Ιωαννίδη στα Πετράλωνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.