Αποκάλυψη «Love Island» | Ζευγάρι με νικήτρια του GNTM o Αλέξανδρος Κώτσης - Oι κοινές τους φωτογραφίες (Pics)

Αποκάλυψη «Love Island» | Ζευγάρι με νικήτρια του GNTM o Αλέξανδρος Κώτσης – Oι κοινές τους φωτογραφίες (Pics)

Ο παίκτης του ριάλιτι είχε στο παρελθόν σχέση με μια από τις νικήτριες του GNTM.

Στο παρελθόν έχουν γίνει στην ελληνική τηλεόραση 6 κύκλοι GNTM. Δύο στον ΑΝΤ1 (τότε λεγόταν Greece’s Next Top Model) και 4 στο STAR, με τον 5ο να είναι εν εξελίξει. Με εξαίρεση την προπέρσινη σεζόν, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, οι υπόλοιπες 5 σεζόν έχουν αναδείξει γυναίκα νικήτρια. Οι 4 γιατί συμμετείχαν μόνο γυναίκες και η περσινή γιατί νίκησε η Κυβέλη.

Ο Αλέξανδρος Κώτσης που βρίσκεται στο Love Island, έκανε τη δική του αρχή στα ριάλιτι, αλλά στο παρελθόν του είχε μια έμμεση σχέση με αυτά.

Ο λόγος είναι πως γύρω στο 2015 ήταν σε σχέση με την Σιντορέλα Τόλη, τη νικήτρια του GNTM 2 στον ΑΝΤ1, που είχε λάβει χώρα πίσω στο 2010.

Αποκάλυψη «Love Island» | Ζευγάρι με νικήτρια του GNTM o Αλέξανδρος Κώτσης - Oι κοινές τους φωτογραφίες (Pics) Αποκάλυψη «Love Island» | Ζευγάρι με νικήτρια του GNTM o Αλέξανδρος Κώτσης - Oι κοινές τους φωτογραφίες (Pics)

Εν έτει 2022, ο Κώτσης μπήκε στο «Love Island» για να βρει σύντροφο, ενώ η Σιντορέλα βάφτισε πριν ένα μήνα την κόρη της μαζί με τον σύζυγό της…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.