«Κλείστε, κλείστε! Τεχνικό λάθος!»: Χυδαία βρισιά στον αέρα του «Super Κατερίνα» (Vid)

«Η ψωνάρα τηλεστάρ έβρισε σερβιτόρο φοιτητή επειδή δεν την αναγνώρισε» | Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στις κατηγορίες σε βάρος της (Pics)

Ακόμα μια φορά είναι στο επίκεντρο δυσφημιστικών σχολίων.

Κάντο όπως ο Τζέιμς Κόρντεν. Την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής φέρθηκε με αγένεια και ασέβεια σε έναν σερβιτόρο, ήρθε και μια φημολογία στο Twitter που θέλει την Κατερίνα Καινούργιου να έπραξε το ίδιο σε σερβιτόρο σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Θοδωρή Ρακιντζή που προβάλλεται σε τοπικό κανάλι της Βόρειας Ελλάδας, υπήρξε, λένε, τηλεστάρ ξανθιά που πήγε σε συγκεκριμένο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και έκανε παρατήρηση στον σερβιτόρο γιατί δεν τη σέρβιρε πρώτη.

Κι όταν εκείνος της είπε ότι δεν την γνωρίζει, εκείνη ενοχλήθηκε, πάντοτε σύμφωνα με την περιγραφή της συμπαρουσιάστριάς του.

Αρκετοί άρχισαν να υποστηρίζουν πως η τηλεστάρ που περιγράφεται είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια αντιλήφθηκε τις συγκεκριμένες αναρτήσεις στο Twitter και απάντησε με δική της ανάρτηση, ενώ στα σχόλια που έγιναν κάτω από το tweet, προκάλεσε τον οποιονδήποτε να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει στο εν λόγω μαγαζί τι φιλοδώρημα άφησε.

Κάποιοι βέβαια αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να απαντάει την ώρα που κάνει εκπομπή, ενώ της ανέφεραν πως ήταν στη Θεσσαλονίκη, στο μαγαζί που συζητιέται. «Μην μας κοροιδεύετε λοιπόν δεν είστε εξυπνότερη από εμάς! Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ντροπή! Μόνο ντροπή!!!», της έγραψαν.

Η ίδια, πάντως, έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες γράφοντας χαρακτηριστικά:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.