Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το πρόβλημα αλκοολισμού της (Vid)

Δήμητρα Αλεξανδράκη | Xωρισμός-βόμβα λίγο πριν τον γάμο

Το μοντέλο φαίνεται πως δεν θα παντρευτεί, αλλά αντίθετα έχει χωρίσει.

Πριν μερικές εβδομάδες η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε εμπλακεί σε μια υπόθεση απόπειρας αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να ισχυρίζεται πως επρόκειτο για την ίδια, αλλά το μοντέλο να το αναιρεί και να υποστηρίζει πως δεν βρισκόταν η ίδια στην κατάσταση που περιγραφόταν στο εν λόγω ρεπορτάζ αλλά κάποια άλλη.

Κατόπιν αυτού του γεγονότος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε κάνει στο Instagram την ακόλουθη ανάρτηση και έκανε λόγο για προδοσία προς τον εαυτό της.

«Σε πρόδωσα εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως. Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ποτέ ξανά», έγραφε στο σχόλιο της ανάρτησης και αρκετοί υπέθεσαν πως αφορούσε το εν λόγω περιστατικό.

Φαίνεται πως τελικά δεν αφορούσε αυτό, αλλά στο τέλος της σχέσης της με τον επί σχεδόν 3 χρόνια σύντροφό της, με τον οποίο κιόλας είχαν αρραβωνιαστεί και είχαν μπει σε διαδικασία ετοιμασιών για τον γάμο. Ρεπορτάζ του ΤLife επιβεβαιώνει τις φήμες, κάνοντας λόγω για χωρισμό ύστερα από απόφαση της Αλεξανδράκη.

Η φημολογία για τον χωρισμό έχει ξεκινήσει από τις 9/10, από σχετική ανάρτηση της Soula Glamorous.

Μόλις τον Ιούλιο του 2021 η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγραφε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram το ακόλουθο:

«Ο άνδρας των ονείρων μου … ο καλύτερος φίλος μου … την ημέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό».

Τελικά, ο γάμος δεν θα γίνει και οι δύο θα ακολουθήσουν άλλες πορείες στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.