Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη; Χαμός με ανάρτηση της Soulas Glamorous (Pics)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με ένα σχόλιο – Τι απαντά το οικογενειακό της περιβάλλον (Pic)

Λίγο καιρό πριν να περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας ήρθε το οριστικό τέλος.

Οι φήμες για τον χωρισμό του μοντέλου Δήμητρα Αλεξανδράκη και του αγαπημένου της επιχειρηματία πήραν τη διάσταση είδησης μετά την επιβεβαίωση από το στενό της περιβάλλον αλλά και από την ίδια μέσα από μία στοχευμένη απάντηση σε ειρωνικό tweet που ανέφερε τον σύζυγό της.

«Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μια δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δε συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δε γίνεται να προχωρήσουν μαζί», δήλωσε το περιβάλλον του μοντέλου στην εκπομπή Open weekend λίγο καιρό μετά την εμπλοκή του μοντέλου σε υπόθεση απόπειρας αυτοκτονίας του.

Πριν από λίγες ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού ανέβασε μία φωτογραφία της έγραψε στη λεζάντα στο Instagram: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

Mεταξύ των άλλων σχολίων υπήρξε ένα που έγραψε «Καταπληκτική φωτό. Ο σύζυγος την τράβηξε;» με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να μην το αφήνει αναπάντητο και να γράφει: «Όχι γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία Flori; Εγώ χαρά θέλω μόνο να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια να έχετε».

Έτσι επιβεβαίωσε τις φήμες για χωρισμό λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρώην αγαπημένο της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.