Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή | Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους (Vid)

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης | Φανερά εκνευρισμένοι στο αεροδρόμιο με τους δημοσιογράφους (Vid)

Τι είπε η τραγουδίστρια στους ρεπόρτερ που περίμεναν το ζευγάρι.

Μπορεί το ζευγάρι του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους του, με τους δύο να φωτογραφίζονται ερωτευμένοι και να ποζάρουν για τα social media τους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζουν και τις άσχημες στιγμές της μεγάλης τους δημοσιότητας, αντιδρώντας μάλιστα σε κάποιες από αυτές.

Το ζευγάρι επέστρεφε από ολιγοήμερες διακοπές στη Ρώμη, με τους δημοσιογράφους που γνώριζαν για το ταξίδι αλλά και την ημέρα επιστροφής καθώς η τραγουδίστρια έπρεπε να παραβρεθεί στο live του J2US που είναι κριτής, τους περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Οι ρεπόρτερ με κάμερες πλησίασαν το ζευγάρι και ξεκίνησαν τις προσωπικές ερωτήσεις με τη Δέσποινα Βανδή να αντιδρά φανερά ενοχλημένη από την παρουσία τους και τις ερωτήσεις τους και να κάνει σκηνή ζητώντας να σταματήσει αυτό το πράγμα κάθε φορά που γυρίζουν στο αεροδρόμιο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έμεινε αμέτοχος και αμίλητος στο επεισόδιο μπροστά στις κάμερες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε το μέρος της τραγουδίστριας λέγοντας ότι δε σημαίνει πως όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν δικαίωμα στην προσωπική ζωή του ζευγαριού επειδή αυτό επέλεξε κάποιες φωτογραφίες του να τις δημοσιεύσει στα social media.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.