Σκληρό απ' την πρεμιέρα: Tο διόλου κατάλληλο πλάνο παίκτριας του «Love Island» που έγινε viral σε δευτερόλεπτα (Pic)

Στα άκρα ζευγάρι του «Love Island» | Αυτοί είναι οι 2 παίκτες που ολοκλήρωσαν τη σχέση τους μέσα στο ριάλιτι (Vid)

Spicy αποκαλύψεις για το ερωτικό ριάλιτι του ALPHA.

Στη διάρκεια της παρουσίας τους στο ριάλιτι, είχαν υπάρξει σκηνές που φαινόταν που θα πάει το πράγμα, αλλά από την φαντασία μέχρι την επιβεβαίωση, υπάρχει μια απόσταση. Κόρκας και Ιωάννα Τζανή γνωρίστηκαν στο Love Island, φαίνεται να ταίριαξαν ερωτικά και αυτό, μάλλον, το διαπίστωσαν εντός του σπιτιού στην Τενερίφη και το διατηρούν και στην έξω ζωή τους, κυκλοφορώντας πλέον ως ζευγάρι.

Έτσι, ο Κόρκας, που γνωρίζεται με την Έλενα Κρεμλίδου, εμφανίστηκε στο κανάλι της στο Youtube μαζί με την Ιωάννα Τζανή, όπου έπαιξαν στο κλασικό παιχνίδι που κάνει η Έλενα με καλεσμένους από άλλα ριάλιτι, το Truth Or Drink.

Κλήθηκαν δηλαδή να απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού της Κρεμλίδου ή να πιουν αλκοόλ σε περίπτωση που δεν θέλουν να απαντήσουν.

Στα άκρα ζευγάρι του «Love Island» | Αυτοί είναι οι 2 παίκτες που ολοκλήρωσαν τη σχέση τους μέσα στο ριάλιτι (Vid)

Ένας λοιπόν, ρώτησε το προφανές, αν δηλαδή έγινε σ#ξ μεταξύ των δύο στο Love Island. Η απάντηση δεν ήρθε διά στόματος, αλλά διά σφηνακίου, αφού πολύ γρήγορα ήπιαν ποτό και προχώρησαν στην επόμενη ερώτηση, σαν να απαντούσαν θετικά, απλώς όχι με λόγο.

Παραδόξως, ο ALPHA δεν πρόβαλλε σχετικές εικόνες παρά το γεγονός πως το παιχνίδι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στους πίνακες τηλεθέασης…

Σωστόσ, μια γεύση είχαμε ήδη πάρει από τα σκληροπυρηνικά πλάνα των δυο τους.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.