«Κάποιους εδώ ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια»: Επιτέλους η Σπυροπούλου το παραδέχτηκε...

«Κάποιους εδώ ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια»: Επιτέλους η Σπυροπούλου το παραδέχτηκε…

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση τη φετινή σεζόν και πρώτη της συνέντευξη μετά την εγκυμοσύνη της. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν αυτή που εξασφάλισε αυτό το προνόμιο, με την Σπυροπούλου να έχει γίνει πιο απρόσιτη τους τελευταίους αρκετούς μήνες.

Οι δυο τους πάντως, συνυπήρξαν αρκετά χρόνια στον ALPHA και είχαν αναπτύξει επαφές, που φαίνεται να διατηρούνται μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό και η Σπυροπούλου κράτησε το καλό για την Ελένη και της έκανε ένα δώρο.

Αυτό ήταν η για πρώτη φορά δημόσια παραδοχή της πως φέρθηκε σε συνεργάτες της με λάθος τρόπο στο παρελθόν, κάτι που ακουγόταν κατά κόρον, ιδίως την περίοδο που έκανε την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ALPHA.

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει. Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.