Η φωτό που τα είπε όλα: Η Δέσποινα Βανδή φιλά τον Βασίλη Μπισμπίκη στο instagram και… σαρώνει τα πάντα (Pic)

Η Δέσποινα Βανδή το παραδέχτηκε και αποθέωσε τον Μπισμπίκη: «Θεώρησα τίμιο να χωρίσω με τον Ντέμη γιατί…»

Για πρώτη φορά τόσο αποκαλυπτική η τραγουδίστρια

Πριν λίγες ημέρες βλέπαμε τη Δέσποινα Βανδή να εκφράζει την ενόχλησή της προς δημοσιογράφους που είχαν στήσει καραούλι στο αεροδρόμιο για να την απαθανατίσουν κατά την επιστροφή της από τη Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όπου είχαν πάει για να γιορτάσουν την επέτειο ενός έτους.

Η τραγουδίστρια θέλει να αποφασίζει η ίδια πότε θα πει και τι θα πει και πού θα το πει ως προς την σχέση της. Έτσι, σε συνέντευξή της στο DownTown και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μίλησε για πρώτη φορά για το πώς ήρθε αυτός ο έρωτας στη ζωή της, πώς εξελίχθηκε, τι ένιωσε και πόσο χρόνο το επεξεργαζόταν για να φτάσει να ζητήσει διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Δεν το ξέρω. Νάνσυ, σε μένα τα πράγματα γίνανε πάρα πολύ απλά. Τα είδα όλα μπροστά μου στην κανονικότητά τους επειδή ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω αν θα τα έβλεπα τόσο ξεκάθαρα πριν. Προκειμένου να δικαιολογήσουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν στη ζωή μας, βρίσκουμε δεκάδες λόγους και αιτίες και η δύναμη της συνήθειας και όλο αυτό το πράγμα που ξέρεις. Δεν είναι εύκολο να βγεις έξω από το πλαίσιο μέσα στο οποίο έχεις μάθει να λειτουργείς», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα. Οι άνθρωποι αλλάζουν, οπότε μοιραία και οι σχέσεις. Όταν ζεις παθητικά είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς σε ψυχολογικά αδιέξοδα. Το συναίσθημα με αφύπνισε και κατάλαβα πως είχε έρθει πια η ώρα για αλλαγή», εξήγησε για το πώς προσέγγισε αυτό το συναίσθημα ως προς τον σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της.

Σε επισήμανση της Ζαμπέτογλου πως έπραξε κόντρα σε όσα είχε κι η ίδια ως στάση ζωής, ως βιώματα, η Βανδή εξήγησε ότι «δεν έγινε έτσι ξαφνικά. Δεν πάρθηκε αυτή απόφαση μέσα σε μία μέρα. Είχα κι εγώ τις αγωνίες και τις αντιστάσεις μου, αλλά έβλεπα ότι αυτό το πράγμα έρχεται με φορά πάνω μου. Δεν μπορούσα να το παλέψω ούτε να αντισταθώ, οπότε έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Ή να το ζήσω ή να το αφήσω. Δεν ήθελα να το αφήσω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.