Αγγελική Ηλιάδη |  Eξοργισμένη με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Το ξέσπασμά της (Vid)

Αγγελική Ηλιάδη | Eξοργισμένη με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου – Το ξέσπασμά της (Vid)

Έκανε λόγο για ασέβεια και ζημιά δουλειάς 30 ανθρώπων.

Mία νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει στη σόου μπιζ ανάμεσα στην τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ύστερα από τον τρόπο που διαχειρίστηκε η δεύτερη το αποκλειστικό που της έδωσε η τραγουδίστρια για την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA.

Όπως ανέφερε σε σειρά από insta stories της η Αγγελική Ηλιάδη, η Κατερίνα Καινούργιου και οι άνθρωποι της εκπομπής δεν έπαιξαν το βίντεο με της δηλώσεις της στις οποίες προωθούσε το νέο της βίντεο κλιπ, και ήταν και ο λόγος που έδωσε τα αποκλειστικά πλάνα στο «Super Κατερίνα». Aντίθετα κράτησαν την απάντησή της σε άσχετο με τη δουλειά της θέμα δημιουργώντας ένα ρεπορτάζ που ζημίωσε τη δουλειά 30 ανθρώπων.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη στα stories του Ιnstagram της:

«Έχουμε τη κυκλοφορία του νέου μου βίντεο κλιπ για το τραγούδι Με τα μάτια σου το λέω τα γυρίσματα του οποίου έγιναν την περασμένη Πέμπτη. Στα γυρίσματα έδωσα μια συνέντευξη και αποκλειστικά πλάνα από το βίντεο κλιπ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έπειτα από συνεννόηση πάντα με την εταιρεία μου, αποφασίσαμε, αφού υπήρχε διάθεση από όλες τις εκπομπές, αποφασίσαμε να το κάνουμε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γιατί και εγώ είχα πολύ καιρό να κάνω κάτι μαζί της.

Αγγελική Ηλιάδη |  Eξοργισμένη με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Το ξέσπασμά της (Vid)
QUIZY 10 ερωτήσεις εξυπνάδας: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που ο νικητής παίρνει το απίθανο Asus Chromebook;

Πραγματικά πιστεύω πως είναι μια γυναίκα άξια και πολύ καλή στη δουλειά της. Πάντα όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να διατηρούμε τις ισορροπίες και ήταν η σειρά της Κατερίνας. Δυστυχώς όμως, αντί να παιχτεί το αποκλειστικό θέμα που δώσαμε στην εκπομπή, πήρανε μόνο μία απάντησή μου σε συγκεκριμένη ερώτηση δημοσιογράφου, για ένα θέμα που δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τη δουλειά μου και με αυτό που ήθελα να παρουσιάσω και το υπόλοιπο θέμα που είχαν αποκλειστικά, πετάχτηκε στα σκουπίδια. Με αποτέλεσμα εγώ να ζημιώνομαι και η δουλειά 30 ανθρώπων να πετιέται έτσι απλά στα σκουπίδια, γιατί απλά πήραν αυτό που τους βόλευε για το θέμα που παρουσίαζαν, που δε με αφορά και καθόλου.

Θα μπορούσα να είχα δώσει με την εταιρεία μου τα πλάνα από το βίντεο κλιπ σε μια άλλη εκπομπή. Αυτό για μένα είναι ασέβεια. Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα τόσα χρόνια. Μεγάλο λάθος από μέρους της εκπομπής. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος και δε με ενδιαφέρει κιόλας. Λυπάμαι πάρα πολύ για την ασέβεια αυτή, γιατί ο ένας βοηθάει τον άλλον. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Με στεναχώρησε πολύ αυτό το γεγονός. Και κλείνοντας θα ήθελα να πω σε όλους, ότι την επόμενη φορά που θα δω το πρόσωπό μου να παίζει στην οθόνη όταν παρουσιάζεται ένα θέμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με μένα, θα υπάρχουν νομικές συνέπειες. Είναι η τελευταία φορά που το λέω. Κρατάμε την καλή μας διάθεση και απλώς δεν ξεχνάμε. Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.