Έλενα Παπαρίζου | Αυτή είναι η εντυπωσιακή αδερφή της που... της μοιάζει πολύ (Pic)

Δεν τις ξεχωρίζει κανείς: Η σωσίας της Έλενας Παπαρίζου σε ένα βίντεο που… σχεδόν τρομάζει (Vid)

Μήπως τις χώρισαν στη γέννα;

Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν με άλλους. Πολλοί έχουν ομοιότητες με διάσημους. Υπάρχουν όμως κάποιες, πιο σπάνιες περιπτώσεις, όπου η λέξη «ομοιότητα» δεν είναι αρκετή για να περιγράψει το πόσο ίδιοι είναι κάποιοι. Μόνο αν ήταν δίδυμοι θα μπορούσε το μυαλό να αποδεχτεί αυτή την απόλυτη ομοιότητα. Αλλά να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και να είναι τόσο ίδιοι, δεν το αποδέχεται το μυαλό με τίποτα.

Έτσι συμβαίνει και με τη Ναυσικά Χιώτη που είναι όντως σωσίας της Έλενας Παπαρίζου, χωρίς όχι να έχουν σχέση συγγενική, αλλά ούτε καν από κοντά να μην έχουν γνωριστεί. Αν μας έλεγαν κάποτε ότι γεννήθηκαν μαζί και τις χώρισαν στη γέννα, θα το πιστεύαμε.

Η Ναυσικά κάνει θραύση στο TikTok όπου ανεβάζει βίντεο με τραγούδια, όχι μόνο της Παπαρίζου, και όλοι στα σχόλια αναρωτιούνται αν είναι η Έλενα. Το ακόμα πιο παράξενο είναι πως μοιάζουν και οι φωνές τους. Όχι όταν τραγουδάνε, αφού η Ναυσικά έχει πει ότι δεν έχει καλή φωνή, αλλά όταν μιλάνε.

Μιλώντας πριν μερικές εβδομάδες στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η Ναυσικά είχε δηλώσει τα εξής:

«Μου λένε πολύ συχνά ότι μοιάζω με την Έλενα Παπαρίζου. Αποφάσισα να τραβήξω βίντεο ως Έλενα τις τελευταίες ημέρες. Είμαι θαυμάστρια της Έλενας Παπαρίζου, αλλά δυστυχώς δεν την έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Θα το ήθελα πάρα πολύ!

Μου έχουν πει ότι η Έλενα έχει δει τα βίντεό μου, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη της. Δέχομαι πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες που μου επισημαίνουν την ομοιότητά μας. Όταν με σταματούσαν στο δρόμο για να μου πουν ότι της μοιάζω, στην αρχή ξαφνιαζόμουν, τώρα όμως μου αρέσει πολύ. Από τα τραγούδια της έχω ξεχωρίσει το ‘Τρελή Καρδιά’, όμως δεν μπορώ να το τραγουδήσω, γιατί δεν έχω τη φωνή της!».

@nausika_xioti

#viral #paparizouelena #pamedanai #mega

♬ πρωτότυπος ήχος – nausika_xioti

@nausika_xioti

όχι δεν γυρίζω πίισω ωωω…..

♬ Askopa Xenihtia – Helena Paparizou

@nausika_xioti

#tiktoker #fypシ #for #foryou #tiktok #mazonakisgiorgios

♬ Guccci – Mad Clip

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.