Ξανά φίλοι μετά τον τσακωμό:  H φωτογραφία που  «πρόδωσε» την επανασύνδεση Γιώργου Μαυρίδη - Σάκη Τανιμανίδη (Pic)

«Απλά τα πράγματα…»: Ο Γιώργος Μαυρίδης απαντά για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν με τον Σάκη Τανιμανίδη (Vid)

Ποια η σχέση τους σήμερα.

Καλεσμένοι στο πρωινό «Breakfast@star» βρέθηκαν το πρωινό της Δευτέρας, μετά την προβολή της αποχώρησής τους από το «Asia Axpress» ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια.

Μεταξύ άλλων, ο Μαυρίδης ρωτήθηκε και για την «επανασύνδεσή» του με τον πρώην κολλητό του, Σάκη Τανιμανίδη, με τον οποίο δεν μάθαμε ποτέ γιατί μάλωσε και έκοψε σχέσεις.

Τώρα, ο Γιώργος Μαυρίδης απαντά για το πώς βρέθηκαν να μιλάνε ξανά και να… καλούν ο ένας τον άλλο σε γάμους και βαφτίσια, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκαν.

«Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν μεταξύ των ανθρώπων, γενικότερα στις σχέσεις μας. Δεν έχω απαντήσει ποτέ, είναι η πρώτη φορά. Να σας πω την αλήθεια, το απέφευγα λίγο. Κοιτάξτε, δεν θα αναλύσω το παρελθόν, δεν θέλω, γιατί αυτό είναι δικό μας με τον Σάκη.

Κάποια στιγμή βρεθήκαμε τυχαία στο αεροδρόμιο, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Τον πήρα και του ευχήθηκα για τα παιδιά του, κάποια περαστικά στα δικά μου. Είχαμε κάποια ανταλλαγή, σε ανθρώπινο επίπεδο. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, είπα στην Κρίστη ότι θέλω να καλέσω και τα τρία παιδιά από το ‘World Party’, τον Σάκη, τον Γιώργο και τον Θοδωρή.

Ρώτησα την Κρίστη και ήθελε. Τους κάλεσα και τους τρεις στο γάμο. Κι έτσι ξεκίνησε η φάση, ότι τον καλώ. Δεν μπορούσε να έρθει γιατί είχε τις δικές του δουλειές ο άνθρωπος και είχε και κάποια θέματα υγείας. Και όταν έγινε η βάφτιση, με κάλεσε να πάω. Δεν έχει κάτι άλλο παρασκηνιακό, απλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.


«Αφού δεν έχει ειπωθεί κάτι, γιατί να μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω», αποκρίθηκε όταν ρωτήθηκε για το αν θα ξαναέκανε το «World Party» με τον πάλαι ποτέ κολλητό του.


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.