«Μας έδειξε π@ρvό»: «Βόμβα» για Kanye West - Δείχνει παντού νέο βίντεο της Kim Kardashian (Vid)

«Μας έδειξε π@ρvό»: «Βόμβα» για Kanye West – Δείχνει παντού νέο βίντεο της Kim Kardashian (Vid)

Φέρεται να περηφανευόταν για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και τα βίντεο που του έστελνε η Kim και τις έδειχνε σε συνεργάτες του.

Απ’ όλα όσα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο Kanye West και τον έχουν φέρει στο προσκήνιο για πολύ κακούς λόγους, ελάχιστα έχουν κάνει εντύπωση στο κοινό. Μάλλον όλα ήταν αναμενόμενα. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσα είναι αποτέλεσμα της διπολικής διαταραχής του και πόσα αποτέλεσμα του περίεργου τρόπου που βλέπει τον κόσμο και τις καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, δε μπορεί πάντοτε να τα ρίχνουμε όλα στην ψυχοπνευματική του κατάσταση.

Μετά το ξέσπασμά του κατά των Εβραίων, και το επεισοδιακό τέλος της συνεργασίας του με την Adidas, ήρθε η σειρά της Kim Kardashian να… τον στείλει, κάτι που ο ίδιος δεν έχει πάρει πολύ ψύχραιμα.

Η Kim Kardashian το 2021, μετά από 2 χρόνια μεγάλης υπομονής, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Και πώς να μην το κάνει, όταν φτάνουν στα αυτιά της συμπεριφορές όπως αυτή που δημοσιεύει το «Rolling Stone»; Σύμφωνα με δημοσίευμά του, ο Kanye West κοκορευόταν σε συνεργάτες του στα μίτινγκ για φωτογραφίες που του έστελνε η Kim και έδειχνε υλικό, ακόμα και βίντεο δικό της και των δυο τους, που προοριζόταν αυστηρά και μόνο για εκείνον.

Παράλληλα, άνθρωποι της Adidas έχουν αναφέρει ότι αρκετές φορές τους έδειχνε βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου και τους ρωτούσε τι πιστεύουν γι’ αυτό που βλέπουν. Χαρακτηριστικά, μια φορά είχε δείξει σε έναν, βίντεο όπου μια πορvοστάρ συvουσιάζεται με στραπ ον με μια άλλη γυναίκα.

Αυτή η τακτική έχει ερμηνευτεί ως μια προσπάθεια του Kanye να «λυγίσει» τους συνεργάτες του ή να τεστάρει την ηθική τους μέσα από αυτό που θα εξέφραζαν στη θέα ενός τέτοιου βίντεο. Τέλος, το ακόμα πιο αποκρουστικό, είναι ότι ήθελε να σχεδιάσει ένα παπούτσι για σ#ξ. Όχι για να το φοράει κάποιος στο σ#ξ, αλλά ένα παπούτσι για να κάνεις σ#ξ μαζί του.

«Όχι ένα αθλητικό παπούτσι για το σ#ξ, αλλά κάτι που θα σου άρεσε τόσο πολύ που θα ήθελες να έχεις μια στενή σχέση μαζί του. Ήθελε κυριολεκτικά ένα παπούτσι στο οποίο θα μπορούσες να κάνεις σ#ξ. Ηταν πολύ ξεκάθαρος για το τι σήμαινε αυτό», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.