Σοφία Χατζηπαντελή | Έκανε μπότοξ και μας δείχνει το νέο της πρόσωπο (Pic)

Σοφία Χατζηπαντελή | Έκανε μπότοξ και μας δείχνει το νέο της πρόσωπο (Pic)

«Πείτε με ψεύτικη, δεν ντρέπομαι, είμαι το πιο αυθεντικό άτομο που θα γνωρίσετε».

Έπαθε… Κατερίνα Καινούργιου η Σοφία Χατζηπαντελή, που μίλησε ανοιχτά για το μπότοξ που έκανε με ανάρτηση της στο Instagram και φρόντισε να ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κάνει ό,τι θέλει στο σώμα της για να δείχνει πιο ωραία και πιο νέα. Όπως δηλαδή η παρουσιάστρια του ALPHA που λέει ανοιχτά για τις πλαστικές της και μιλάει επιθετικά όταν την κρίνουν γι΄αυτό, έτσι και το μοντέλο.

Χρησιμοποίησε μάλιστα αυτή την ανάρτηση για να δώσει το μήνυμα πως ο καθένας πρέπει να μπορεί να το κάνει, αλλά το ότι είχε και αναφορά σε συγκεκριμένο χώρο αισθητικών παρεμβάσεων, δείχνει πως μάλλον πρόκειται για κάποια επί πληρωμή προώθηση.

Σε κάθε περίπτωση, η Σοφία Χατζηπαντελή εξήγησε πως πηγαίνει χρόνια σε αισθητική κλινική και κάνει μια θεραπεία για τα χείλια της, επειδή στο παρελθόν επέλεξε να τα φουσκώσει και αυτό της αλλοίωσε την εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα κάνει και θεραπεία στο δέρμα της.

Αφού έκανε το μπότοξ της, προχώρησε στο εν λόγω στόρι υποστηρίζοντας πως μπορούν να την αποκαλούν όσο ψεύτικη θέλουν, αλλά στην πραγματικότητα η ίδια είναι από τα πιο αυθεντικά άτομα.

«Πείτε με ψεύτικη όσο θέλετε, (καθώς δε με ενοχλεί) όσο εγώ θεωρώ πως είμαι ένα από τα πιο αυθεντικά άτομα που θα γνωρίσετε και ειδικά όσον αφορά στο θέμα της εμφάνισης», λέει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.