Σπάραξε στο κλάμα η Κατερίνα Καινούργιου | «Δεν έχω σύντροφο, νιώθω πολύ μόνη στη ζωή» (Vid)

Σπάραξε στο κλάμα η Κατερίνα Καινούργιου | «Δεν έχω σύντροφο, νιώθω πολύ μόνη στη ζωή» (Vid)

Ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης είναι πάντα στο πλευρό της.

Η φιλία τους είναι γνωστή στον χώρο. Όπου και να τους δούμε, στο 99% των περιπτώσεων θα είναι αγκαζέ. Νίκος Κοκλώνης και Κατερίνα Καινούργιου έχουν χτίσει μια φιλία στο πέρασμα των ετών, μια φιλία που χτίστηκε και πάνω στα επιτυχημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ που έστησαν, με την εκπομπή της να είναι σε επίπεδο τηλεθέασης αρκετά ψηλά εδώ και μια 4ετία.

Σήμερα που η παρουσιάστρια έχει την γιορτή της, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της για να της ευχηθεί και η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα, επηρεασμένη κι από το γεγονός πως στα ερωτικά της δεν τα έχει πάει όπως θα ήθελε.

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου.

Από τότε που τον γνώρισα έχω έναν φύλακα άγγελο που ότι και να συμβεί είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Επειδή νιώθω πολύ μόνη στη ζωή μου, εννοώ ότι έχω την οικογένειά μου, αλλά δεν έχω ένα σύντροφο που ιδανικά θα ήθελα, μπορεί να μου συμβεί μελλοντικά, ο Νίκος είναι ο άνθρωπός μου και συγκινούμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.