5 νέες σειρές από την ΕΡΤ τη σεζόν 2022 - 2023

«Η σχέση μου με τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Με κατέστρεψαν τα ψέματα…»

Τα παράπονα και η φανερή ενόχληση της ηθοποιού από την κατάσταση που βίωσε.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» ήταν η ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου το μεσημέρι του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» όπως γίνεται συνήθως ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο δείχνοντας την εμφανή δυσαρέσκειά της γύρω από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για τους δύο.

«Αχ, όχι πάλι» ήταν η πρώτη της αντίδραση συνεχίζοντας: «Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… Τι εννοείται; Γενικώς εγώ είμαι ζωντανός άνθρωπος, Σαλονικιά που λέμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάτι της προσωπικής μου ζωής ξαφνικά θα αφορά τόσους ανθρώπους και τόσους δημοσιογράφους που δεν τους ήξερα και δεν με ήξεραν μέχρι πρότινος. Στην αρχή το έπαιρνα πολύ χαλαρά, ότι δεν ασχολούμαι γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ κάνω τη δουλειά μου, απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πάρα πολύ σκληρό».

«Η σχέση μου με τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Με κατέστρεψαν τα ψέματα…»
QUIZY 10 ερωτήσεις εξυπνάδας: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που ο νικητής παίρνει το απίθανο Asus Chromebook;

«Με ενόχλησαν τα πάρα πολλά ψέματα! Πάρα πολλά ψέματα τα οποία για πάρα πολλά χρόνια αισθανόμουν ότι άλλη είμαι εγώ και αλλιώς με βγάζουν. Δηλαδή δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλώς αισθανόμουν ότι αλλιώς παρουσιάζομαι στον κίτρινο τύπο. Σαν να είναι μια άλλη προσωπικότητα, ένας άλλος άνθρωπος, μια άλλη Νικολέτα αυτό όλο που παρουσιάζουν στον κίτρινο τύπο ενώ είμαι αλλιώς εγώ. Αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με ενοχλεί» τόνισε σε έντονο ύφος η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.