Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Ξανά ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της - Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους (Pics)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Παπαρατσικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της (Pics)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διανύει μία καλή περίοδο στα προσωπικά.

Φουλ ερωτευμένη είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιάννη Καραβασάνη. Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, την περίοδο που η Ηλιάνα έμενε στις ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται η παρουσιάστρια και ο αρχιτέκτονας αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία στον γάμο τους. Το ζευγάρι περνάει πολύ καλά μαζί, κάτι που φαίνεται και από τα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή «πρωινό» από έξοδό τους,

Ο Γιάννη Καραβασάνης ήταν ιδιαίτερα τρυφερός μαζί της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει το χάδι του συζύγου της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια δείχνει πολύ ερωτευμένη έχοντας αφήσει πίσω της τη σχέση της με τον SNIK.

«Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα, μάλλον μας πέρασε. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι, τυχαία συνέβη η επανασύνδεση. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο, τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε και πάλι μαζί. Βέβαια, δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα τότε το είχαμε ρίξει, δεν μας πέρασε και στο ντούκου ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί κι είμαι πολύ χαρούμενη», είχε εξομολογηθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.