Δεν την αναγνωρίζει ούτε η Καγιά: Κι όμως αυτή η εντυπωσιακή ξανθιά είναι η Σοφία Χατζηπαντελή (Pics)

Πρωτοφανής επίθεση Σοφίας Χατζηπαντελή σε παίκτρια του GNTM | Η ανάρτηση-φωτιά στο instagram (Pics)

Ου μπλέξεις με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Το βράδυ της Τρίτης, η δοκιμασία του GNTM 5 έφερε την Γρηγοριάνα Πλυτά στην πόρτα της εξόδου από το σπίτι. Η 22χρονη Κύπρια δεν κατάφερε να μπει στην 8άδα του GNTM και στο πλαίσιο της αποχώρησης της, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με μια λήψη της που αποθεώθηκε και ευχαρίστησε τους κριτές, μαζί με κάποιες από τις άλλες κοπέλες που έκαναν παρέα εκεί.

«Από μικρή μου άρεσε να πιστεύω πως τα όνειρα μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να τα πιστεύεις δυνατά και με την ψυχή σου! Πάντα έβαζα υψηλούς στόχους στην ζωή μου και τους κυνηγούσα, δεν τους πετύχενα πάντα με την πρώτη αλλά σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός! Το @gntmgr οι κριτές @vickykaya_ @sophiahadjipanteli @anastasiossofroniou @yiorgoskaravas_official και οι coaches @maryvitinaros @christosbir μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όμως τα 4 ΝΑΙ ήταν μόνο η αρχή!

Συνοδοιπόροι μου σε όλο αυτό το μεγάλο ταξίδι και η κινητήριος δύναμη μου ήταν η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, το αγόρι μου και όλοι όσοι πίστευαν σε μένα με στήριζαν από την πρώτη μέρα! Σίγουρα χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Επίσης ευχαριστώ πολύ τα στηρίγματα μου στο παιχνίδι @giwten @margar1ta_lavda_drimili @mariam @alexandra.spyropoulou. Αυτή η εμπειρία και περιπέτεια θα τολμούσα να πω πως μου άλλαξε την ζωή ριζικά ! Κατάλαβα πως ποτέ δεν είμαστε μόνοι, πάντα έχουμε σύμμαχο τον ίδιο μας τον εαυτό.

Κλείνοντας, να θυμάστε ότι if you wanna be on top πρέπει να μάθετε να ισορροπείτε σε αυτή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πρωτοφανής επίθεση Σοφίας Χατζηπαντελή σε παίκτρια του GNTM | Η ανάρτηση-φωτιά στο instagram (Pics)

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν χρειάστηκε και πολύ για να ενοχληθεί. Έτσι, λίγα λεπτά μετά απ’ αυτό το ποστ, έκανε ένα story με το οποίο επιτίθεται ξεκάθαρα στην απελθούσα παίκτρια:

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και έχω ακούσει πάρα πολλά ‘όχι’ για να φτάσω ως εδώ στην καριέρα μου και έχω ακόμα πολύ δρόμο. Σας παρακαλώ, μην με προσβάλλετε με το να με ταγκάρετε σε δικά σας πράγματα σκεπτόμενοι ότι μπορώ να σας βοηθήσω δίχως να έχετε κάνει από τη μεριά σας το ελάχιστο που πρέπει για να πετύχετε τα όνειρά σας. Με αγάπη και ειρήνη… Να περάσει ο επόμενος».

Πρωτοφανής επίθεση Σοφίας Χατζηπαντελή σε παίκτρια του GNTM | Η ανάρτηση-φωτιά στο instagram (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.