Τέρας με αγγελικό πρόσωπο: Το «καλό παιδί» του χώρου που κακοποίησε την Άννα Μαρία Βέλλη

«Άρπαξε το κινητό μου, πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα»: H Άννα-Μαρία Βέλλη σοκάρει με νέες λεπτομέρειες για τον κακοποιητικό σύντροφό της (Vid)

Στο παρελθόν έχει κάνει δύο σχετικές αναρτήσεις για αυτή την βίαιη κατάσταση.

Ήταν πριν από έναν χρόνο όταν η Άννα-Μαρία Βέλλη δημοσίευε για πρώτη φορά φωτογραφία της από την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της. Η εξομολόγησή της, αν και την είχε κάνει ξανά στο παρελθόν, δίχως πειστήρια, απασχόλησε αρκετά τα μίντια.

Τώρα, η youtuber μίλησε στο TEDX και προχώρησε σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για έναν κύκλο βίας που άνοιξε εξαιτίας του τότε συντρόφου της που ήταν και παραμένει ένας επικίνδυνος άνθρωπος.

«Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα. Η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες – πριν από αυτόν – και μετά μεγαλύτερες», ανέφερε αρχικά.


Στη συνέχεια της παρουσίασης της, η Άννα-Μαρία Βέλλη εξήγησε πως το ξύλο που έφαγε δεν ήταν μιας φοράς, αλλά υπήρξαν πολλά περιστατικά.

«Αφού μείναμε μαζί, άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση. Όταν του απάντησα ‘το παρελθόν μου δεν σε αφορά’, εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία, όταν, χωρίς προφανή λόγο, άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδελφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα ‘πειστήρια’ της παράλληλης σχέσης μου.

Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία… Με τούτα και με κείνα, έχω αποφασίσει, όπως καταλαβαίνετε, ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο.

Αποφασίζουμε να μείνω εγώ στο σπίτι γιατί αυτός δεν μπορεί να το συντηρήσει και του δίνω ένα μήνα να μαζέψει τα πράγματα του. Πάω να μείνω σε μια φίλη μου και γυρίζω 3 εβδομάδες μετά για να βρω το σπίτι στην ίδια κατάσταση. Αρχίζω τότε να μαζεύω εγώ τα πράγματα του. Όταν φτάνω σε ένα ηχείο, του λέω θα το κρατήσω εγώ γιατί εγώ το πήρα. Θέλει να το κρατήσει αυτός. Τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Παίρνει το κεφάλι μου και το χτυπάει στον τοίχο».


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.