Άγνωστος χωρισμός για Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνο Βασάλο (Vid)

Μετά τον Βασάλο: Αυτός είναι ο νέος διάσημος σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (Vid)

Φαίνεται πως τελικά η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έχει λήξει οριστικά.

Πριν μερικές εβδομάδες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρουσιαζόταν ως έτοιμη να μπει στο Survivor All Star και δη με τον Βασάλο μαζί, άρα ως ένα από τα ζευγάρια που θα βλέπαμε στο ριάλιτι. Ήταν ένα διάστημα που είχε προηγηθεί μια διαρκής φημολογία ότι οι δυο τους δεν είναι πια σε σχέση, αλλά τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί από τη μεριά τους.

Κι ακόμα δεν έχει γίνει, όμως τώρα τα δημοσιεύματα θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχει πάει παρακάτω και να είναι στο ξεκίνημα μιας νέας σχέσης.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, είναι οριστικό πως Βασάλος και Βαλαβάνη δεν είναι πια μαζί, με την Ευρυδίκη να είναι τους τελευταίους μήνες σε σχέση με τον 43χρονο Γρηγόρη Μόργκαν. Πρόκειται για έναν μουσικό που παίζει ντραμς και είχε συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του Nomads στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ήταν επί 4 χρόνια σύντροφος της Πηνελοπης Αναστασοπούλου, πριν αυτή βρει τον άντρα της και πατέρα των παιδιών της. Η ηθοποιός υπήρξε φίλη με τη Βαλαβάνη, αλλά το ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα κανείς δεν το γνωρίζει…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.