Ερωτευμένη με επιχειρηματία της Κρήτης η Πάολα | Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος (Pics)

Έγκυος η Πάολα; Η απάντηση που έκανε τους πάντες να… κρυφτούν (Vid)

Τι λέει η ίδια.

Η Πάολα απάντησε στις φήμες που τη θέλουν έγκυο. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» με αφορμή την πρεμιέρα της με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι δε θα πήγαινε στη Eurovision. Η Πάολα απάντησε και για τις στιλιστικές της επιλογές που σχολιάστηκαν έντονα πριν από λίγες ημέρες.

«Όχι, δεν με ενδιαφέρει. Γενικά δεν παρακολουθούσα ποτέ τη Eurovision. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Μη μου πεις κι εσύ για τις κάλτσες… έγινε τόσο θέμα αλήθεια; Θεωρήστε πως ήταν φαρδιά τα πέδιλα, τίποτα άλλο. Δεν ασχολούμαι με αυτό. Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Το ‘χω ξανακάνει στο παρελθόν. Έχω φορέσει ένα παπούτσι άλλο χρώμα κι ένα παπούτσι άλλο. Μου άρεσαν και τα δύο χρώματα και επειδή οι συνεργάτες μου ήταν αναποφάσιστοι, έβαλα ένα κι ένα», είπε αρχικά η Πάολα.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, που κάνουν, κατά καιρούς, την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, η τραγουδίστρια εξήγησε: «Μάλλον με πετυχαίνουν τις φορές που τρώω παραπάνω. Δεν είναι κάτι κακό, αλλά σίγουρα κάθε χρόνο δεν γίνεται να είμαι έγκυος. Κάθε χρόνο δε γίνεται».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.