«Κάθε μέρα, όλη μέρα περιμένω»: «Στα πατώματα» η Kατερίνα Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη (Pics)

Μετά την Κατερίνα Καινούργιου | Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη – Οι πρώτες φωτογραφίες (Pics)

Με πλούσια γόνο ναυτιλιακής οικογένειας ο επιχειρηματίας.

Πριν από αρκετές εβδομάδες, προς την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει στον Νίκο Κοκλώνη πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο επί σχεδόν μια τριετία σύντροφός της, με τον οποίο χώρισαν πριν έναν χρόνο, έχει προχωρήσει στα προσωπικά του.

Δεν πέρασε παρά λίγος καιρός μέχρι να βρεθεί το πρόσωπο που φαίνεται να είναι στη ζωή του επιχειρηματία.

Μετά από μια ανάρτηση του ίδιου από έναν γάμο στον οποίο έδωσε το παρών, όπου στο πλάι του είχε μια εντυπωσιακή γυναίκα, τα ρεπορτάζ ανακάλυψαν πως πρόκειται για την Κάθριν Εμπειρίκου, εγγονή του εφοπλιστή Γιώργου Εμπειρίκου και κόρη του Αριστείδη και της Νάταλι.

Η Κάθριν είχε παντρευτεί το 2017 με τον δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρανκ και μαζί απέκτησαν έναν γιο, όμως ο γάμος τους έχει λήξει, χωρίς να είναι γνωστό αν έχει επισημοποιηθεί με διαζύγιο. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως η Κάθριν και ο Φίλιππος έχουν ενώσει τις επιχειρηματικές τους δυνάμεις και είναι ζευγάρι.

Έτσι, τόσο ο Φίλιππος όσο και η Καινούργιου, έχουν προχωρήσει στα προσωπικά τους.

Μετά την Κατερίνα Καινούργιου | Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη - Οι πρώτες φωτογραφίες (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.