«Τι είμαι ρε μ@λ@κα; Τι είπες;»: Εκτός εαυτού η Μαρία Σολωμού με τα ξενοκοιτάγματα του Mente Fuerte - Το viral βίντεο (Vid)

«Άντε γ@@σου ρε μαλ…»: Ιστορικό «κράξιμο» της Μαρίας Σολωμού στον Mente Fuerte! (Vid)

To «ζευγάρι» που δεν ξέρεις αν τσακώνονται ή κάνουν πλάκα.

Μπορεί ο ράπερ Mente Fuerte και η ηθοποιός Μαρία Σολωμού να μην έχουν επιβεβαιώσει επίσημα ότι είναι ζευγάρι, τα βίντεο και οι καθημερινές τους δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις όμως το δείχνουν ξεκάθαρα.

Ειδικότερα στον λογαριασμό του στο Tik Tok ο ράπερ ανεβάζει αρκετά βίντεο από την καθημερινότητά τους, πολλά χιουμοριστικά που τους δείχνει να «καβγαδίζουν» και άλλα που πράγματι οι συζητήσεις τους είναι πιο έντονες.

Στο παρελθόν μάλιστα είχε ανεβάσει βίντεο που παρίστανε ότι μιλάει με κοπέλα για να καταγράψει τις οργισμένες αντιδράσεις της συντρόφου του.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβηκε ξεκινάει κάνοντας πλάκα για το πόσο ασταμάτητος είναι ο ρυθμός που μιλάει η ηθοποιός με την ίδια να του απαντάει ότι θα τον χωρίσει και αυτός να της δείχνει χαρακτηριστικά την πόρτα.

«Άρα να το λήξουμε εδώ πέρα. Να κάνει ο καθένας τη ζωή του τη νέα χρονιά. Αν υποθέσουμε ότι αυτό εδώ ήταν μία σχέση φιλική με προεκτάσεις, αυτή τη στιγμή… Δεν είχε προεκτάσεις η σχέση η δική μας. Μου είπες “βούλωσε το στόμα σου”», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο η Μαρία Σολωμού.

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy #love ♬ 哔 短消音 – Official Sound Studio

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.