Ντέμης Νικολαΐδης | Εκπαιδεύεται για πυροσβέστης - Η πρώτη φωτογραφία (Pic)

Ντέμης Νικολαΐδης | Εκπαιδεύεται για πυροσβέστης – Η πρώτη φωτογραφία (Pic)

Η νέα αλλαγή στη ζωή του πρωταθλητή Ευρώπης.

Μία ακόμα αλλαγή στη ζωή του ξεκίνησε να κάνει ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, ποδοσφαιρικός παράγοντας και επιχειρηματίας, Ντέμης Νικολαΐδης μετά το διαζύγιό του από τη Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο sdna.gr η Αργυρώ Γιαννουδάκη , ο Ντέμης Νικολαΐδης ακολουθεί εκπαίδευση προκειμένου να γίνει εθελοντής πυροσβέστης. Στο πλαίσιο αυτής της εκπαίδευσης το βράδυ της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου έκανε 8ωρη βραδινή υπηρεσία στο πλαίσιο της βασικής εκπαίδευσης, στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, ο οποίος στεγάζεται εντός του συμπλέγματος εγκαταστάσεων στο ΟΑΚΑ.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι υποψήφιοι εθελοντές πυροσβέστες υποβάλλονται σε γραπτή και πρακτική εξέταση η οποία πραγματοποιείται σε ένα από τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου. Η αξιολόγηση της θεωρητικής εκπαίδευσης πραγματοποιείται με το σύστημα της γραπτής εξέτασης μέσω ερωτηματολογίου 40 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής που καλύπτει όλη τη διδαχθείσα ύλη, διάρκειας 60 λεπτών.

Ντέμης Νικολαΐδης | Εκπαιδεύεται για πυροσβέστης - Η πρώτη φωτογραφία (Pic)

Οι υποχρεώσεις των εθελοντών πυροσβεστών μεταξύ άλλων είναι να υπηρετούν στις Επαγγελματικές και τις Εθελοντικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να επεμβαίνουν μαζί με τους επαγγελματίες Πυροσβέστες, σε αστικές και δασικές πυρκαγιές, σε διασώσεις, τροχαία, πλημμύρες, σεισμούς και γενικά στην αποστολή και το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.