«Δεν άντεξε, βγήκε έξω και έκλαιγε, εγώ ήξερα τι περνούσε»: Η αποκάλυψη της Μπακοδήμου για τη μαύρη περίοδο της Δέσποινας Βανδή (Vid)

«Δεν άντεξε, βγήκε έξω και έκλαιγε, εγώ ήξερα τι περνούσε»: Η αποκάλυψη της Μπακοδήμου για τη μαύρη περίοδο της Δέσποινας Βανδή (Vid)

Μία άγνωστη ιστορία από τα παρασκήνια της συνεργασίας τους.

Από το βήμα της πρωινής της εκπομπής «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, η Μαρία Μπακοδήμου θυμήθηκε μία από τις πιο φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές που έζησε στο παρελθόν, στο τηλεοπτικό πλατό του J2US ούσα παρούσα σε μία στιγμή που η Δέσποινα Βανδή ξέσπασε σε κλάματα.

«Συγκινήθηκα, γιατί θυμήθηκα κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αλλά θα το πω! Βλέποντας τη Φαίη να κλαίει με αυτό το τραγούδι, θυμήθηκα την προηγούμενη χρονιά στο J2US, που η Δέσποινα δεν ήταν πολύ στα καλά της… sorry Δέσποινα, που λέω κάτι αλλά ήταν κι άλλοι μπροστά.

Υπήρχε κάποιο τραγούδι που ερμήνευε ένας καλεσμένος τραγουδιστής στη σκηνή και η Δέσποινα δεν άντεξε κι έφυγε από την καρέκλα του κριτή, βγήκε έξω κι έκλαιγε… και πάθαμε όλοι έναν πανικό. Εγώ ήξερα σε τι φάση είναι και πόναγε η καρδιά μου να βλέπω έναν άνθρωπο να είναι έτσι, ειδικά με το άγχος ότι είναι live και ότι εκείνη την ώρα έπρεπε να είναι στη θέση της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου για την Δέσποινα Βανδή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.