«Μη με ξαναρωτήσεις!»: H ερώτηση για την ερωτική της ζωή που εξόργισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου (Vid)

«Μη με ξαναρωτήσεις!»: H ερώτηση για την ερωτική της ζωή που εξόργισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου (Vid)

Η Ιωάννα πιο αληθινή από κάθε άλλη φορά.

Σε μία ιδιαίτερη τοποθέτηση προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, επιθυμώντας να βάλει τέλος σε μία άκρως ενοχλητική ερώτηση που δέχεται στα social media και η οποία αφορά στην ερωτική της ζωή.

Φανερά ενοχλημένη, μα όπως πάντα ευγενέστατη, η Ιωάννα απάντησε για πρώτη και τελευταία φορά -όπως άφησε να εννοηθεί- σχετικά με την ερωτική ζωή των ατόμων με αναπηρία, τα οποία όπως η ίδια τονίζει,  έχουν μία φυσιολογικότατη ερωτική δραστηριότητα.

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας.

Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω πάρα πολλές φορές, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.