Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη; Χαμός με ανάρτηση της Soulas Glamorous (Pics)

Δήμητρα Αλεξανδράκη | Ζευγάρι με διάσημο Έλληνα μετά τον χωρισμό της – «Δεν ήταν φιλικό…» (Vid)

Διάσημος, φρεσκοχωρισμένος με παιδιά.

Μετά τον τελευταίο χωρισμό της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει αφήσει να φανεί ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και γι’ αυτό έχουν επιστρατευτεί και οι κολλητοί της φίλοι, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, δεν λείπει το φλερτ από τη ζωή της και μάλιστα προσφάτως φαίνεται να εντοπίστηκε σε ραντεβού.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή και συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πρόκειται για έναν γνωστό άντρα, ο οποίος ήταν παντρεμένος με παιδιά και έχει χωρίσει εδώ και κάποιο διάστημα. Η επαφή τους κιόλας δεν είναι πρόσφατη, αλλά ξεκίνησε το καλοκαίρι στην Πάρο.

«Δεν είπαμε με ποιον, γιατί είναι και εκείνος ένας πολύ γνωστός άνθρωπος, ο οποίος από ότι λένε οι πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό με την επί πολλά χρόνια σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. Το καλοκαίρι πάντως στην Πάρο το συζητούσαν σαν γεγονός. Το να υπάρχει μια νέα σχέση και το πρόσωπο που σε συνδέουν να είναι η κουκλάρα Δήμητρα Αλεξανδράκη, μόνο τιμητικό το βρίσκω, δεν το βρίσκω κακό», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Η Δήμητρα, πάντως, δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.