4 χρόνια μετά, μακριά από τα φώτα: Έτσι είναι σήμερα η Ηλέκτρα του MasterChef (Pics)

4 χρόνια μετά, μακριά από τα φώτα: Έτσι είναι σήμερα η Ηλέκτρα του MasterChef (Pics)

Δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Ήταν 2018, το MasterChef βρισκόταν στον 2ο κύκλο του και λίγο πριν τη δεκάδα, η Ηλέκτρα Tσουρουνάκη ανταγωνιζόταν τον Σελίμ σε ένα πιάτο με ψάρι στη δοκιμασία αποχώρησης. Ο Σελίμ έκανε όλο το πιάτο μόνος του στην ουσία.

Η Ηλέκτρα είχε τους συμπαίκτες της να την καθοδηγούν στα πάντα από τον εξώστη. Η ίδια είχε συμμετοχή μόνο στην εκτέλεση και όχι στην αντίληψη της συνταγής. Ένα λάθος της όμως, είναι αυτό που απογειώνει το πιάτο της και την πάει στη 10άδα για να αποχωρήσει ο Σελίμ.

Η Ηλέκτρα ήταν από τα πρόσωπα που είχαν απασχολήσει πολύ το κοινό, είχαν προκαλέσει εντάσεις, είχαν βρεθεί στο επίκεντρο συγκρούσεων και παράλληλα είχε και μια σχέση με έναν άλλον παίκτη, τον Βασίλη Χατζόπουλο. Λίγους μήνες μετά το τέλος του MasterChef 2, είχαν χωρίσει.

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε, η 32χρονη σήμερα Ηλέκτρα έχει έναν δικό της φούρνο και ζαχαροπλαστείο που κάνει τα γλυκά και παραδόξως δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα.

Έχει διατηρήσει τα ράστα μαλλιά, έχει το piercing στο χείλος και τίποτα δεν μπορεί να βρεθεί διαφορετικό στην εμφάνισή της σε σχέση με τότε.

Δείτε τη:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.