Στη δημοσιότητα τα ονόματά τους: Αυτοί είναι οι Έλληνες influencers με τους περισσότερους fake followers

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα: Πρώτος σε ολόκληρο τον κόσμο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης! (pic)

Το αδιανόητο κατόρθωμα του Έλληνα Influencer.

Μια απρόσμενη παγκόσμια πρωτιά κατάφερε να πετύχει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάτι που πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να αμφισβητήσει ως προς την επιτυχία του ειδικά στις περιπτώσεις αναρτήσεων που αφορούν διαγωνισμούς.

Σύμφωνα με το @pubity το οποίο απαριθμεί 31.000.000 followers, ο Έλληνας Influencer έκανε την ανάρτηση με τα περισσότερα σχόλια παγκοσμίως για το 2022. To αδιανόητο κατόρθωμα της πρώτης θέσης που κατέκτησε ο Έλληνας Instagrammer αφορούσε post στο οποίο ο ίδιος έδινε με διαγωνισμό ένα αυτοκίνητο.

Σε Insta story του πιο δημοφιλούς Έλληνα Ιnfluencer αναφέρθηκε το κατόρθωμά του με τον ίδιο να έχει την ίδια έκπληξη καθώς η πρωτιά ήρθε έχοντας να αντιμετωπίσει λογαριασμούς στο Instagram παγκοσμίων σταρ με πολλά εκατομμύρια περισσότερους ακολούθους και παγκόσμια φήμη.

Το post του Αλέξανδρου Κοψιάλη συγκέντρωσε 43.2 εκατομμύρια σχόλια με το ποστ του παγκόσμιου πρωταθλητή Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται δέκατο στην πρώτη δεκάδα με 1,9 εκατομμύρια σχόλια.

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα: Πρώτος σε ολόκληρο τον κόσμο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης! (pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.