1 χρόνο μετά τον χωρισμό από τον Μπισμπίκη | Νέα ζωή και καριέρα για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη (Vid)

1 χρόνο μετά τον χωρισμό από τον Μπισμπίκη | Νέα ζωή και καριέρα για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη (Vid)

Πάει κι εκείνη παρακάτω στη ζωή της.

Πριν έναν χρόνο περίπου, όταν είχε επισημοποιηθεί με κάθε τρόπο η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, στο επίκεντρο είχε μπει για λίγο και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, η μέχρι τότε γυναίκα του ηθοποιού. Αν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχαν προχωρήσει σε ανακοίνωση για το διαζύγιό τους, ο Μπισμπίκης και η Μπεκιάρη δεν είχε χρειαστεί να το κάνουν, αφού τότε η δημοφιλία των δύο δεν ήταν τέτοια που να επέβαλλε μια ανακοίνωση.

Όταν όμως έγινε γνωστή η σχέση του ηθοποιού με τη Βανδή, προέκυψε η ανάγκη διαχείρισης των δημόσιων συμπεριφορών και των δύο πλευρών για ένα διάστημα.

Το νερό έχει πια κυλήσει στο αυλάκι, ο Μπισμπίκης με τη Βανδή είναι φουλ ερωτευμένοι και περνάνε χρόνο μαζί, ενώ η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη από τη μεριά της έχει βάλει σε πρώτο πλάνο όχι την υποκριτική, αλλά το δικό της μαγαζί.

Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο που άνοιξε προσφάτως στου Ψυρρή, το οποίο υποδέχτηκε ήδη αρκετούς ηθοποιούς. Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Θάλεια Ματίκα, η Ρέα Τουτουνζή και άλλοι από το καστ «Η Γη της Της Ελιάς» βρέθηκαν πριν μερικά βράδια και φρόντισαν να παινέψουν το μαγαζί της φίλης τους.

Τη σχετική ανάρτηση έκανε ο καλός της φίλος Τάσος Ιορδανίδης:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.