Συντετριμμένη η Shakira | Ο Piqué είχε φέρει την ερωμένη στο σπίτι τους - Η φωτό που «τον καίει»  (Pic)

Συντετριμμένη η Shakira | Ο Piqué είχε φέρει την ερωμένη στο σπίτι τους – Η φωτό που «τον καίει» (Pic)

Mεγάλο θράσος του Piqué.

Είναι πραγματικά να απορείς με τα μυαλά που κουβαλά ο Gerard Piqué, ο οποίος είχε δείξει και εντός γηπέδου σε αρκετές περιπτώσεις δείγματα ανωριμότητας, αλλά δε φανταζόμασταν πως θα το κάνει σε τέτοιο βαθμό και στη σχέση του με την Shakira.

Είναι ένα πράγμα να μην αισθάνεσαι ερωτική έλξη. Είναι ένα δεύτερο πράγμα να είσαι άπιστος. Αλλά να είσαι κατ΄εξακολούθηση άπιστος, να μην μπαίνεις στη διαδικασία να χωρίσεις και να αποδεικνύεται πως έφερνες τις ερωτικές σου συντρόφους στο σπίτι που ζούσες με τη γυναίκα και τους δύο γιούς σου, είναι για να στείλει τη Shakira στα… κάγκελα.


Ένα βίντεο που διέρρευσε από το 2021, δείχνει τον Piqué να δίνει συνέντευξη και πίσω του να περνάει μια ξανθιά γυναίκα. Αυτή η γυναίκα είναι η Clara Chia Marti, η τωρινή του σύντροφος, η κοπέλα για την οποία χώρισε με τη Shakira.

Στο βίντεο φαίνεται κιόλας να της κλείνει το μάτι πονηρά, ενώ χαμογελά προς την κάμερα.

Από τη The Sun επικαλούνται πηγή από το περιβάλλον της Κολομβιανής τραγουδίστριας, σύμφωνα με την οποία η Shakira «είναι συντετριμμένη από τη στιγμή που έμαθε ότι αυτή η γυναίκα μπήκε στο σπίτι που μοιράζονταν με τα παιδιά τους».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.