Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Η Ιωάννα Τούνη απάντησε πού θα γεννήσει (Vid)

«Όποιος μου ξαναπεί για την εγκυμοσύνη…»: Η Ιωάννα Τούνη σχολίασε τον 9ο μήνα της κύησης και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό (Vid)

Οι αναμενόμενες δυσκολίες ξεκίνησαν.

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον 9ο μήνας της εγκυμοσύνης της και παρότι περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αντιμετωπίζει όπως είναι φυσιολογικό σε αυτή τη φάση της κύησης κάποιες δυσκολίες με τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και πόνους που δεν είχε ξαναβρεθεί αντιμέτωπη.

Η ίδια προσπαθεί να το δει με χιούμορ και οι αναρτήσεις της στα social media περιστρέφονται γύρω από αυτό το θέμα τον τελευταίο καιρό. Σε πρόσφατο μάλιστα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Θεσσαλονικιά Influencer ανέφερε:

«Τις χειρότερες κράμπες στον κόσμο, τρίχες σε μέρη του σώματος που δεν είχα ποτέ, τρομερή αναγούλα και εμετούς κάθε πρωί» ενώ πρόσθεσε σε χιουμοριστικό ύφος:

«Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη “είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου” θα τον κλωτσήσω».

@j.touni Όποιος μου ξανα πει οτι η εγκυμοσυνη «ειναι η ομορφότερη περιοδος της ζωής μου» θα τον κλωτσίσω. Ευχαριστώ ?❤️ #fyp #foryou #pregnantlife #pregnancy ♬ WTF (feat. Amber Van Day) – HUGEL

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.